duminică, 3 martie, 2024

Ce spune Jorge, concurent la Survivor România 2023, despre traumele din copilăria sa. „Avea stilul ăsta să mă țină la respect…”

Multă lume este dornică să afle ce spune Jorge, concurent la Survivor România 2023, despre traumele din copilăria sa. Faimosul artist are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Cântărețul radiază de fericire și în viața privată alături de actuala soție, Ramona Prodea. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Jorge este extrem de discret când vine vorba de familia sa. Iată ce spune artistul despre suferințele pe care le-a ascuns de ochii curioșilor.

Ce spune Jorge, concurent la Survivor România 2023, despre traumele din copilăria sa

Jorge este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Celebrul cântăreț face furori de fiecare dată când apare pe scenă și cucerește publicul autohton cu vocea sa deosebită și energia debordantă. Dincolo de succesul impresionant în muzică, artistul ascunde o poveste de viață dureroasă.

Acesta a rămas marcat de traumele din copilăria sa și a avut nevoie de terapie pentru a-și îmbunătăți relația cu părinții săi, în special cu tatăl. Deși a evitat să vorbească despre trecutul său, recent concurentul de la Survivor România și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri neașteptate despre suferințele din viața privată, dar mai ales despre relația tensionată pe care a avut-o cu tatăl său.

„Avea stilul ăsta să mă țină la respect, eu nu știu ce a fost în sufletul lui. Relația cu taică-miu a fost plină de scandaluri, bătăi și exigențe, dar foarte mișto pe toate părțile când venea vorba de vacanțe, tabere. Odată am prins așa curaj să mă cert cu el, pentru că eram mare, mi-a dat un pumn de m-a dărâmat. Mi-a spus o singură dată că mă iubește. (…) Am lucrat mult timp la terapie în privința relației cu tata și mama.”, a declarat celebrul cântăreț.

În pofida momentelor grele din viața sa, Jorge și-a păstrat optimismul, iar în prezent se dedică familiei sale de care este tare mândru. După divorțul de Alina Laufer, artistul și-a refăcut viața alături de Ramona Prodea.

Jorge are parte de o nouă provocare profesională. Acesta este în echipa Faimoșilor la celebra competiție Survivor România 2023. Pe lista celebrităților se află și Ionuț Iftimoaie. Fostul sportiv este încrezător că se va descurca de minune la acest show de televiziune și este pregătit să cucerească publicul autohton. Și celebrul antrenor de fitness Remus Boroiu este unul dintre Faimoșii competiției. Acesta este campion la bodybuilding și se bucură din plin de celebritate. Remus Boroiu are un frate celebru, nimeni altul decât râvnitul burlac Andi Constantin.

Celebrul artist a trecut printr-un divorț dureros

Jorge este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Artistul a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și să nu fie implicat în scandalurile din lumea mondenă. Cântărețul a trecut printr-un mariaj eșuat și și-a revenit cu greu după ce a divorțat de Alina Laufer. În prezent, cei doi au o relație bună de dragul fiicei lor, Karina. Recent, Jorge a vorbit despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei sale.

„N-a funcționat. O relație, o familie trebuie să fie soț, soție, și părinții, doar până în momentul în care soțul și soția au un copil. În momentul în care soțul și soția au un copil, nu mai poți să stai cu bunicii în casă. (…) Stăteam și cu părinții ei și era destul de greu la un moment dat. Îmi doream să fim doar noi și copilul. (…)

Dar la un moment dat, poate și din dorința mea de a fi pe picioarele mele și de a nu mai sta așa, în același papuc, mi-am dorit să plec. Și dacă Alina n-a vrut să vină cu mine, eu am plecat, pur și simplu. Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată.”, a mărturisit artistul.

În prezent, Jorge și-a refăcut viața alături de Ramona Prodea și se declară un bărbat împlinit. Cântărețul are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție și se bucură din plin de rolul de tată.

Celebrul cântăreț Jorge a trecut peste momentele grele din viața privată și și-a păstrat optimismul. Artistul cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă și are succes în muzică. Acesta este concurent la Survivor România 2023 și este încrezător că va face față cu brio provocărilor din faimoasa competiție.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite