duminică, 21 iulie, 2024

Un şofer nemulțumit de cum este dirijat traficul s-a luat la ceartă cu poliţiştii. Bărbatul a depus plângere după ce s-a lovit la un deget

Câțiva poliţişti locali din Bârlad care dirijau traficul s-au ales cu plângere penală de la un șofer nemulțumit de treaba pe care aceștia o făceau. Nemulțumit de cum este dirijat traficul și enervat de faptul că a fost ținut prea mult timp în intersecţie, bărbatul i-a luat la rost pe poliţiştii locali, însă nu a rezolvat nimic, căci a sfârșit prin a fi încătuşat.

Un şofer nemulțumit de cum este dirijat traficul s-a luat la ceartă cu poliţiştii în mijlocul intersecției

Poliţiştii locali au intervenit pentru a fluidiza traficul rutier din intersecţii deoarece în respectiva zonă sunt în desfășurare mai multe lucrări de infrastructură. Un șofer care trebuia să aștepte ca pietonii să treacă a răbufnit din cauza faptului că a trebuit să aştepte prea mult timp după pietonii care treceau. Acesta a ignorat semnalele făcute de agentul de poliţie şi ar fi încercat să îşi continue deplasarea.

Bărbatul a depus plângere împotriva autorităților după ce s-a lovit la un deget. Potrivit reprezentanților Poliției Locale din Bârlad, şoferul a avut un comportament irascibil și zeflemitor, adresând numeroase injurii şi a împins cu maşina pe unul dintre agenții de poliție. Organele de forță au fost nevoite să-l imobilizeze şi să îl încătuşeze, după care şoferul a fost transportat la secţie şi amendat.

Întâmplarea s-a lăsat cu plângeri penale din ambele părți. Poliţiştii i-au făcut plângere pentru ultraj, iar şoferul a depus o plângere din cauza faptului că s-ar fi lovit la un deget în momentul în care i-au fost puse cătușele.

Un bărbat din Târgu Jiu s-a năpustit asupra mașinii unei școli de șoferi

Un scandal de proporții a avut loc în trafic, miercuri, 12 iulie, pe o stradă centrală a municipiului Târgu Jiu. Toată cearta a fost filmată de un martor care ulterior a postat imaginile pe un grup de Facebook dedicat traficului auto.

Bărbatul poate fi văzut cum se năpustește asupra mașinii unei școli de șoferi și lovește o persoană din interiorul vehiculului, plusând cu injurii. Poliția municipală s-a sesizat din oficiu, deschizând un dosar de cercetare penală.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, în care se observă un bărbat care lovește o persoană aflată pe bancheta din spate a unui autovehicul, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj este abilitat să comunice următoarele:
La data de 12 iulie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe“, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Gorj.

Conflictul a izbucnit după ce șoferul agresor le-a cerut persoanelor aflate în cealaltă mașină să o mute ca să își poată parca autoturismul. Însă instructorul auto era plecat, iar elevul de la volan nu avea permisiunea de a o mișca fără prezența acestuia.

Încă nu s-a aflat ce a provocat reacția furioasă a șoferului, și de ce a simțit nevoia să lovească persoana care stătea pe bancheta din spate a mașinii școlii auto.
Astfel de situații neprevăzute au loc în trafic la ordinea zilei, pentru că indisciplina este tot mai prezentă în rândul șoferilor. Drept urmare, agresorul va raspunde penal pentru fapta sa, riscând și închisoarea, în funcție de gravitatea faptelor și antecedentele sale.
Un şofer nemulțumit de cum este dirijat traficul s-a luat la ceartă cu poliţiştii în mijlocul intersecției, în Bârlad.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite