luni, 4 decembrie, 2023

Un sportiv și-a cerut în căsătorie iubita bolnavă de cancer în stadiul 4! „Fiica mea stă lângă patul meu și pretinde că este mamă!”

Un jucător de fotbal australian și-a cerut în căsătorie iubita bolnavă de cancer. Kellie Gardner și Jeremy Finlayson sunt un cuplu de îndrăgostiți, ambii în vârstă de 27 de ani, iar recent povestea lor de dragoste a fost confirmată printr-un jurământ. Deși ea a fost diagnosticată cu cancer, acest aspect nu l-a oprit din a o cere de soție. „Până când moartea ne va despărți”, i-a jurat acesta.

Și-a cerut în căsătorie iubita bolnavă de cancer. „Am fost doar în negare!”

Îndrăgitul cuplu plănuise inițial să se căsătorească în octombrie, dar au hotărât să grăbească evenimentul. Fotbalistul de la Port Adelaide, Jeremy Finlayson, și partenera sa, Kellie Gardner, au împărtășit fanilor că au decis să își oficializeze relația. Într-o postare comună pe Instagram, tinerii căsătoriți au distribuit o imagine cu verighetele la doar câteva clipe după încheierea ceremoniei.

Cei doi au adus pe lume o fetiță de 19 luni, motiv pentru a fi mai optimiști în legătură cu evoluția bolii. Kellie se luptă cu un diagnostic de cancer în stadiu terminal care a recidivat. Când a primit vestea tulburătoare era o tânără de 25 de ani într-o formă fizică care nu ar fi dat de bănuit. Aceasta alerga la maratoane și tocmai o adusese pe lume pe fiica lor Sophia și avea toată viața înainte.

Jeremy tocmai se transferase de la GWS Giants la Port Adelaide pentru a putea fi în statul natal al lui Gardner, după ce viața lor a fost afectată când aceasta a fost diagnosticată cu cancer de colon.

„Ne-am mutat în apartamentul nostru pe 7 și am fost diagnosticată pe 17 noiembrie. În ceea ce privește modul în care am primit diagnosticul, am fost doar în negare, să fiu sinceră. Auzi «cancer» și atașezi diagnosticul unui bărbat de 60 de ani, dar nu unui tânăr de 25 de ani. Eu mă consideram sănătoasa, alergam la maratoane, tocmai ce născusem, așa că în mod clar nu ar fi trebuit să am multe probleme. Eram o tânără mamă în formă”, a spus Gardner  .

Viața tinerei familii s-a transformat într- o tornadă imediat după aceea.

„Au fost doar 24 de ore între diagnostic și cabinetul chirurgului, care a trecut prin toate și a făcut planuri pentru fiecare altă scanare și procedură pe care trebuia să le facem înainte de a avea diagnosticul exact”, și-a amintit Gardner.

Refuzând să se lase copleșită, Gardner a învins cancerul după ce acesta s-a micșorat și, în cele din urmă, a fost îndepărtat.

„Am fost în Hawaii să sărbătorim pentru că am făcut față unui an atât de prost. Medicul meu a fost grozav, a fost optimist. El spune că nu este 100% probabilitatea ca boala să nu reapară, dar a fost foarte optimist cu tot ce va urma, așa că, în capul meu mă gândeam, «Sunt bine». Și dacă nu, sunt pe mâini bune”, a adăugat Gardner.

Kellie îndeamnă oamenii să își facă analize și controale medicale periodic

Dar în luna ianuarie a acestui an, Gardner, Finlayson și micuța Sophia, au primit vestea recidivei.

De data aceasta, vestea a fost una chiar mai dificil de acceptat, cancerul se răspândise la plămâni, iar acum ajunsese în stadiu terminal.

„Cancerul meu care era în colon a metastazat și s-a răspândit la plămâni. Eram supărată, probabil că aceasta a fost principala emoție. Eram speriată. Nu pentru mine, ci pentru Sophia și Fin”, a spus Gardner.

Deocamdată, perechea nu mai vorbește despre viitor. Kellie știe că fiecare moment cu fiica ei de 19 luni este prețios. Ea și-a amintit cât de mult a prețuit momentele speciale în unele dintre cele mai întunecate perioade ale ei, atunci când se afla în spital.

„Ea stătea lângă patul meu cu păpușelele ei mici pretinzând că este mamă, și era atât de dulce. Sunt atât de fericită că toată lumea empatizează și încearcă să înțeleagă prin ceea ce trec, dar nimeni nu va ști niciodată și nici eu nu voi putea să explic”, a spus Gardner.

Prin prezența și susținerea acordată celorlalți pe rețelele de socializare, unde îndeamnă oamenii să meargă să facă analize, ea știe că a făcut deja o diferență și, posibil, a salvat vieți.

Pe măsură ce își continuă tratamentul, Kellie are speranța că va apuca să treacă prin toate etapele importante ale vieții, inclusiv să o vadă pe micuța Sophia crescând.

„Medicii fac tot posibilul pentru a se asigura că sunt încă aici pentru nunta mea din octombrie și, chiar mai important, să îmi văd fiica la propria nuntă peste 20 de ani”, a spus ea.

Jeremy Finlayson și-a cerut în căsătorie iubita bolnavă de cancer cu care are un copil mic.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite