duminică, 23 iunie, 2024

Viața de lux a unui papagal amazonian după ce a primit o moștenire de 300.000 de lire sterline

O femeie a ales să-și lase întreaga avere unui papagal amazonian, acesta a primit o moștenire de 300.000 de lire sterline. Acum, trei frați luptă pentru o parte din cele 300.000 de lire sterline ale răposatei lor mame vitrege. Femeia ia eliminat în mod șocant pe cei trei din testament în favoarea singurului ei copil biologic.

Este neobișnuit ca o femeie să lase o moștenire atât de mare unui papagal. Cu toate acestea, oamenii pot decide să-și lase averea sau o parte a acesteia altor persoane sau chiar animalelor de companie. Dacă femeia a decis să lase o moștenire de 300.000 de lire papagalului său, înseamnă că avea o relație specială cu animalul și dorea să se asigure că este bine îngrijit și protejat după moartea sa.

Un papagal amazonian a primit o moștenire de 300.000 de lire sterline. De ce a decis femeia să-și lase copiii vitregi fără bani?

Atunci când cuplul Reginald și Maureen au redactat pentru prima data testamentul, ei au gândit ca averea lor să fie împărțită în patru părți. Respectiv între fiul lor comun, Brett, și frații săi vitregi Ian, Sean și Lorraine, care proveneau din căsătoria anterioară a lui Reginald.

Cu toate acestea, la scurt timp după decesul lui Reginald, se pare că Maureen a actualizat testamentul pentru ai elimina complet pe copiii vitregi, lăsând moștenirea fiului ei biologic pentru ca acesta să poată avea grijă de iubitul ei papagal de companie.

În 2022, cei trei frați au decis să îl dea în judecată pe fratele lor vitreg Brett, în încercarea de a restabili testamentul original și de a obține o parte din moștenire. Brett, în vârstă de 48 de ani, susține că Maureen și-a actualizat testamentul pentru a-i lăsa casa din East Sussex, pentru ca el să poată „continua să aibă grijă de papagalul ei verde amazonian cu aripi portocalii”.

Inițial, Tribunalul Central London County Court a fost de partea lui Brett, menționând că, deși Maureen „ar fi fost obligată moral” să își păstreze cei trei copii vitregi în testament, ea nu era obligată legal să facă acest lucru.

Care este decizia judecătorului? Cine se va bucura de moștenire?

Judecătorul Graeme Robertson a remarcat că nu a existat „un aranjament contractual, expres sau implicit, între Reginald și Maureen în sensul că niciunul dintre ei nu își va schimba ulterior testamentul fără a-l informa pe celălalt sau după decesul unuia dintre ei”. Acum, cei trei frați au înaintat cazul lor pentru a fi rezolvat la Curtea Înaltă.

În numele lui Sean, Ian și Lorraine, Michael Horton KC susține că hotărârea a fost incorectă și că, deși nu a fost încheiat niciun acord pe hârtie, Maureen i-a făcut o promisiune verbală soțului ei. Luni (22 mai), el a spus în fața judecătorului de la Curtea Înaltă că:

„Maureen a spus că nu își va schimba testamentul și nu își va dezmoșteni copiii vitregi. La 16 august 2019, Maureen a scris un nou testament, prin care i-a dăruit întreaga sa avere lui Brett încălcând cele spuse tatălui nostru”.

Papagalul amazonian se bucură în continuare de viață după ce a primit o moștenire de 300.000 de lire sterline. Judecătorul a ajuns la concluzia că nu a existat nicio obligație contractuală reciprocă între Reginald și Maureen de a nu-și revoca testamentele, în ciuda faptului că a constatat că Maureen a promis că nu va revoca testamentul și nu își va dezmoșteni copiii vitregi dacă Reginald va deceda înaintea ei.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite