sâmbătă, 2 decembrie, 2023

12 oameni s-au luat la bătaie într-un aeroport. Pumni și picioare, în fața benzii de bagaje – VIDEO

O bătaie în toată regula a avut loc luni, 24 mai 2023, la Aeroportul O’Hare din Chicago. Mai multe persoane s-au luat la bătaie într-un aeroport. O tânără în vârstă de 24 de ani a fost rănită, iar alte două persoane au fost arestate. Un martor la eveniment a surprins imaginile desprinse ca din sporturile extreme, în care minimum 12 oameni se iau la bătaie chiar în fața benzii de bagaje.

Cel puțin trei persoane pot fi văzute cum încearcă să aplaneze conflictul, în timp ce alții sunt auziți cum cheamă securitatea.

Poliția a spus că atunci când pasagerii debarcau din avion o tânără de 24 de ani a fost lovită cu pumnul de alte 2 persoane, care s-a transformat ulterior într-o luptă cu pumni și picioare în interiorul Terminalului 3. Femeia de 24 de ani a fost rănită după ce a fost lovită cu pumnul de două persoane.

S-au luat la bătaie într-un aeroport: Haos violent provocat de un grup de oameni!

Pe filmare pot fi văzute 2 femei care se tăvălesc pe jos trăgându-se de păr. După ce acestea se ridică în picioare, una dintre ele este atacată din spate de o altă persoană care ține în mână un obiect neidentificabil.

Un bărbat s-a repezit apoi asupra atacatoarei și a împins-o la pământ.

„Hei, hei, frate!”, s-a auzit un martor țipând, în timp ce un alt bărbat pare că îi dă un pumn în față acelei femei.

Cauza exactă a haosului violent provocat între atât de multe persoane nu a fost deocamdată clarificată.

Alți trecători pot fi auziți cum cheamă alarmați securitatea și încearcă să pună capăt încăierării.

O femeie își folosește căștile ca armă de apărare în fața unui bărbat care vrea să o doboare la podea și să o lovească.

După eveniment, poliția a arestat 2 călători. Un bărbat pe nume Christopher Hampton, în vârstă de 18 ani, din Maywood, Illinois, și pe Tembra Hicks, o femeie în vârstă de 20 de ani, din Carol Stream, Illinois.

Ambii au fost acuzați de abatere contravențională.

„Siguranța și securitatea sunt întotdeauna prioritățile principale ale Departamentului de Aviație din Chicago. Colaborăm îndeaproape cu toți partenerii noștri federali prezenți la aeroporturile internaționale O’Hare și Midway și cu Departamentul de Poliție din Chicago pentru a ne asigura că toată lumea este în siguranță atunci când se află în grija noastră”, a declarat operatorul aeroportului.

O femeie a atacat un angajat al unei companii aeriene

La începutul acestei luni, o femeie care pretindea că este însărcinată ar fi atacat un angajat al companiei Spirit Airlines pe Aeroportul Internațional Hartsfield din Jackson, Atlanta, după ce a consumat cam multe pahare, conform documentelor poliției.

Que Maria Scott, în vârstă de 29 de ani, se confruntă cu acuzații de comportament neadecvat, care a izbucnit după ce angajații companiei aeriene au refuzat să îi acorde acces la poarta de îmbarcare D2.

Înainte ca o parte din lupta corp la corp să fie surprinsă în filmare, ea a avertizat victima că era din „West Philly” și că urma să „ne bată la…”, au spus angajații poliției.

Clipul, distribuit pe Twitter, arată o femeie lovind cu pumnii și împingând o altă persoană într-un perete în timp ce privitorii încearcă să oprească circul. Raportul poliției arată că a fost nevoie de patru trecători pentru a-i despărți. Videoclipul cu grupul de oameni care s-au luat la bătaie într-un aeroport a devenit viral.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite