luni, 24 iunie, 2024

Alertă de răpire a unei minore, împreună cu copilul ei de 3 luni! Ce le-a spus polițiștilor, când au găsit-o

Polițiștii din Buzău au desfășurat cercetări, după o alertă de răpire a unei minore, împreună cu copilul ei de 3 luni. Tânăra în vârstă de 16 ani, împreună cu copilul acesteia de 3 luni, ar fi fost luată și urcată cu forța într-un autoturism de către concubinul acesteia.

Alertă de răpire a unei minore, împreună cu copilul ei de 3 luni!

Potrivit informațiilor primite de polițiștii buzoieni, o minoră, împreună cu copilul ei de 3 luni, ar fi fost luate de la domiciliul mamei tinerei, din municipiul Urziceni, de către iubitul fetei, un tânăr de 22 de ani, din Constanța. Concubinul fetei ar fi adus-o pe tânără, împreună cu copilul în vârstă de 3 luni, într-o locuință din orașul Pogoanele, județul Buzău.

„În urma apelului, a fost indicată ca posibilă traiectorie de deplasare ruta Urziceni – Pogoanele – Slobozia – Constanța, iar autoturismul și ocupanții acestuia au fost dați în consemn către întreg dispozitivul aflat în serviciu în județele învecinate. Totodată, la nivelul județului Buzău, a fost constituită de îndată o echipă operativă, care a stabilit, în urma investigațiilor specifice, că, în Pogoanele, domiciliază sora tânărului de 22 de ani”, au precizat reprezentanții IPJ Buzău.

Polițiștii au fost sesizați de mama fetei, care s-ar fi opus relației dintre cei doi. În cele din urmă, oamenii legii au descoperit persoanele date în urmărire la locuința din Pogoanele, unde domicilia sora tânărului.

Polițiștii au mers la domiciliul sorei băiatului din Constanța unde au găsit cele trei persoane căutate. Este vorba despre tânărul în vârstă de 22 de ani, minora de 16 ani și copilul în vârstă de 3 luni. Atât minora, cât şi copilul acesteia aveau o stare corespunzătoare, fără a exista indicii vizibile că ar fi fost aduse acolo cu forța sau că s-ar fi exercitat violențe asupra lor.

Fata le-a spus polițiștilor că a decis, de comun acord, cu iubitul ei să se mute, împreună cu copilul în vârstă de 3 luni.

„Tânăra a menționat că plecarea sa de la domiciliul mamei nu a fost un act împotriva propriei voințe, ci decizia de a se muta cu tatăl copilului”, au menționat reprezentanții IPJ Buzău.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Fată, furată de tânărul pe care îl iubea

În luna ianuarie a acestui an, o fată în vârstă de 14 ani, a fost luată din orașul Tălmaciu și a fost găsită într-o casă din satul Vad, județul Brașov, unde se afla împreună cu iubitul ei, un tânăr de 23 de ani.

Fata de 14 ani și iubitul său de 23 de ani au fost conduși la sediul poliției din Sibiu. Cei doi vor fi audiați pentru a povesti cum s-au derulat evenimentele.

Se pare că la mijloc ar fi o neînțelegere legată de căsătorie. Părinții fetei ar fi promis-o pe tânără unui bărbat pe care ea nu-l iubește. În schimb, spun anchetatorii, fata ar fi îndrăgostită de băiatul de 23 de ani, care a furat-o de acasă.

În cazul alertei de răpire a unei minore, nu a fost vorba despre așa ceva, ci de dorința fetei în vârstă de 16 ani de a nu mai sta la mama și de a se muta cu concubinul cu ei, cu care are un copil.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite