Scene terifiante: O fetiță de 4 ani a fost ținută ostatică în beci de propriul tată! O amenința pe micuță cu un topor!

O fetiță de 4 ani a fost ținută ostatică în beci de propriul tată, în localitatea nemțeană Săvinești. Micuța a fost salvată în urma intervenției trupele speciale. Mascații de la Acțiuni Speciale l-au imobilizat la timp pe tatăl agresiv, după care polițiștii au salvat fetița care țipa de frică. Individul a fost reținut și s-a ales cu dosar penal, iar copila a ajuns în siguranță la mama ei.

O fetiță de 4 ani a fost ținută ostatică în beci de propriul tată!

Descinderi în forță în Săvinești, județul Neamț, unde un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost oprit la timp de mascați, după ce aceștia au intervenit să scoată o fată în vârstă de 4 ani, ținută ostatică într-un beci de către tatăl ei. Tot în subsolul casei a fost găsită și concubina, în vârstă de 32 de ani.

Apelul a fost dat de soție, disperată că nu își poate vedea copilul. Scenele de groază au avut loc în comuna Săvinești, acolo unde au intervenit mai multe echipaje de mascați, polițiști și un negociator. Alături de agresor mai era un bărbat de 90 de ani.

Mascații de la Acțiuni Speciale l-au imobilizat la timp pe tatăl agresiv, după care polițiștii au intervenit să salveze copila care țipa de frică.

„La data de 26 martie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie de 43 de ani, din Răucești, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fostul soț, de 64 de ani, ar fi refuzat să înapoieze o minoră, de 4 ani și 9 luni, conform programului de vizită stabilit de Judecătoria Piatra-Neamț. Polițiștii s-au deplasat la imobilul bărbatului, din localitatea Săvinești, context în care acesta ar fi adresat amenințări de natură a produce o stare de temere, cu privire la securitatea minorei.”, a declarat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt IPJ Neamț.

Bărbatul a fost scos cu forța de mascați

A fost nevoie de luptători de la trupele speciale care l-au scos cu forța pe bărbat din casa unde s-a baricadat. La momentul sosirii forțelor de intervenție, bărbatul s-a baricadat în pod. Jandarmii au apelat la forțe suplimentare.  Bărbatul de origine americană a spart acoperișul casei, cu scopul de a fugi. Acesta nu a reușit, deoarece plafonul s-a rupt cu tot cu jandarmi.

Negociatorii au reușit, într-un final, să îl facă pe bărbat să renunțe la planurile sale. După ce a fost încătușat, bărbatul a fost transportat la Urgențe și apoi internat cu forța la o clinică de psihiatrie, pe secția de toxicologie. Anchetatorii vor să afle dacă în timpul episodului halucinant în care a fost implicat bărbatul în vârstă de 64 de ani ar fi consumat și substanțe psihoactive.

O fetiță de 4 ani a fost ținută ostatică în beci de propriul tată. Individul a fost reținut și s-a ales cu dosar penal, iar fetița în vârstă de 4 ani a ajuns în siguranță la mama ei. Oamenii legii continuă cercetările.

Pe aceeași temă

Cele mai citite