duminică, 3 martie, 2024

Ce spune actrița Ioana Blaj despre relația cu soacra ei celebră. ,,Știm cum să ne raportăm una la alta…”

Multă lume este dornică să afle ce spune actrița Ioana Blaj despre relația cu soacra ei celebră. Artista este căsătorită cu Ducu Ion, iar soacra sa este nimeni alta decât Ruxandra Ion. Ioana Blaj se bucură din plin de succes în carieră, însă pe plan personal are parte de multe provocări. Iată ce spune vedeta despre căsnicia sa și momentele grele din plan personal.

Ce spune actrița Ioana Blaj despre relația cu soacra ei celebră

Ioana Blaj este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Aceasta cucerește publicul cu personajele sale memorabile și energia debordantă. Artista joacă în serialul ,,Lia” regizat de soacra sa, Ruxandra Ion. Aceasta a mărturisit că se înțelege foarte bine cu soacra ei, nu doar acasă ci și pe plan profesional.

Mai mult, Ioana Blaj are o căsnicie fericită cu soțul ei, care este producător de filme. Actrița a dezvăluit că reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită.

„Ducu nu este regizor, el este producător. Adică el este cel care se ocupă de echipă, de echipa tehnică, de camere, locații și așa mai departe, echipamente, buget, bani. Tot ce ține de bani se întâmplă la producător. Regizorul este cel cu partea creativă care fixează cadre, pune camera. Deci, practic, eu cu Ducu nu prea mă întâlnesc, ne întâlnim pe aici. Cu Ruxandra în schimb da, ne întâlnim și lucrăm împreună foarte bine. Avem o relație foarte faină pentru că cred că ne cunoaștem atât de bine încât știm cum să ne raportăm una la alta în așa fel încât să ne simțim confortabil.”, a precizat vedeta.

În prezent, Ioana Blaj se dedică carierei și familiei sale de care este tare mândră. O altă actriță celebră care se bucură de succes pe plan profesional și radiază de fericire alături de copii și soț este Elvira Deatcu.

Motivul pentru care vedeta intră în conflict cu colegii de breaslă

Ioana Blaj a dezvăluit recent că există discuții tensionate între ea și colegii săi alături de care joacă în serialul ,,Lia.” Actrița a recunoscut că este foarte exigentă când vine vorba de profesie, fapt care îi irită pe colegii de platou.

„Unul din regizori, Bogdan, când sunt secvențele cu mine, îmi spune că s-a săturat de secvențele cu mine, că nu mai poate să lucreze cu mine. Pentru că la mine, până nu e clar totul, nu am cum să joc. Mi se pare important gândul pe care îl am în momentul în care spun ceva. Că ăla ajunge la telespectatori. Dacă la mine gândul este clar, atunci mesajul ajunge cum trebuie la telespectatori.

Actorii care opresc filmarea nu procedează ok. Sunt unii care își dau stop singuri, dar asta e treaba regizorului. Dacă el spune că este bună și este trasă, atunci înseamnă că așa este și actorul trebuie să meargă pe încredere.”, a mai precizat actrița.

Ioana Blaj se înțelege de minune cu soacra sa, Ruxandra Ion. Actrița formează alături de soacra ei o echipă nu doar acasă, ci și pe plan profesional. Dincolo de lumina reflectoarelor, artista se declară o femeie împlinită alături de soț și radiază de fericire de când este mamă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite