vineri, 14 iunie, 2024

Cătălina Grama și-a îngrijorat fanii cu ultima apariție pe rețelele de socializare. ,,E o stare pe care mi-o induc…”

Cătălina Grama și-a îngrijorat fanii cu ultima apariție pe rețelele de socializare. Celebra actriță s-a lăsat fotografiată plângând, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Vedeta a postat și un mesaj în mediul online prin care a explicat motivul pentru care suferă. Iată ce spune Jojo despre momentele grele din viața sa.

Cătălina Grama și-a îngrijorat fanii cu ultima apariție pe rețelele de socializare

Cătălina Grama este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Artista are o carieră de succes și cucerește publicul cu personajele sale memorabile și energia debordantă. Recent, Jojo a apărut în lacrimi pe rețelele de socializare, iar fanii au fost șocați. Vedeta a explicat motivul pentru care își induce uneori o stare tristă și suferă. Cătălina Grama a precizat că rolul pe care îl are în serialul ,,Clanul” este unul dificil și are nevoie de ore de pregătire înainte de a ajunge pe platourile de filmare.

„Când mă încarc pentru secvențele de dramă ale Magdei… Am fost întrebată de multe ori cum fac, ce fac. E o stare pe care mi-o induc gradual până când mintea mea o percepe ca fiind reală.

În acel moment sufăr ca Magda, în corpul Cătălinei. Sufăr pe bune, ca și când mi s-ar întâmpla lucrul respectiv chiar în acel moment. Partea cea mai grea e că durează mult până când filmam tot și noi, actorii, trebuie să ne păstrăm starea. V-ar plăcea să aveți profesia asta? Cum vi s-ar părea ca după cafeaua de dimineață să aveți pe ordinea zilei… plânsul?”, a scris actrița pe Instagram.

Dincolo de provocările din carieră de care are parte zilnic, Cătălina Grama se declară o femeie împlinită pe plan personal alături de partenerul ei de viață, Paul Ipate, și se bucură din plin de rolul de mamă. Actrița se află într-o formă fizică de invidiat și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de acasă.

O altă vedetă care nu ține cont de vârstă și arată spectaculos este Rita Mureșan. Aceasta a trecut în ultima vreme prin transformări fizice spectaculoase și se mândrește în prezent cu o siluetă fără cusur.

Cum reușește actrița să arate atât de bine

Cătălina Grama este o prezență răvășitoare când apare la evenimentele mondene. Actrița se află într-o formă fizică de invidiat și face furori în lumina reflectoarelor. Vedeta a mărturisit că are un program încărcat și un stil de viață agitat. Jojo a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

„O zi de filmare este foarte aglomerată, cel mai probabil încep de dimineață. Deci mă trezesc de dimineață, pe la 5.30, la 6.00 vine să mă ia mașina, de cele mai multe ori așa am picat. Merg pe platou, facem machiajul până pe la 8.00 – 9.00 și intrăm pe set. Nu mai mănânc până la ora 14.00 de o perioadă încoace. Țin un fel de fasting și nu mai mănânc până în ora 14.00, mănânc după ora 14.00, dar de fiecare dată beau o cafea cu mult lapte. Trebuie să mă mențin, metabolismul se schimbă foarte mult după 40 de ani și atunci există tot felul de tehnici.”, a declarat vedeta.

Cătălina Grama are parte de multe provocări în carieră și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Actrița reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite