joi, 23 mai, 2024

Anca Neacșu de la ASIA, divorțează după 10 ani de mariaj. Blondina era căsătorită cu un afacerist turc

Anca Neacșu, fosta membră a trupei ASIA, divorțează de soțul turc Serkan Yaman după un mariaj care a durat 10 ani. Artista a mai avut o tentativă și anul trecut, însă instanța i-a respins cererea de divorț ca fiind nefondată. Anda Neacșu nu s-a dat bătută și a depus o nouă acțiune în instanță, semn că vrea să divorțeze cu orice preț.

Anca Neacșu de la ASIA divorțează după 10 ani de mariaj

Anca Neacșu, fosta membră a trupei ASIA, a anunţat că divorţează de soțul ei turc, Serkan Yaman, după 10 ani de căsnicie. Cântăreața a confirmat informația, însă nu a dat niciun fel de detalii despre motivele separării.

„Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat”, a declarat recent Anca Neacşu pentru un post tv, lăsând să se înțeleagă că este vorba despre o decizie comună.

Anca Neacșu ASIA divorțează
Anca Neacșu și Serkan Yaman s-au căsătorit în 2012

Pe rețelele sociale nu mai apar niciun fel de imagini cu cei doi, semn că lucrurile nu mai au cale de întoarcere. Artista care împlinește anul acesta 44 de ani a fost cea care a depus actele de divorț.

Anca Neacșu își dorește să divorțeze cu orice preț, după ce în 2012 ar fi depus eforturi considerabile să se căsătorească. Însă se pare că va dura ceva timp până când se va întâmpla acest lucru. Artista a anunțat în urmă cu luni bune că divorțează de soțul ei. Atunci, Anca Neacșu povestea că este vorba despre o „culpă comună” și nu a dat prea multe detalii despre lucrurile care au dus la ruptura dintre cei doi.

Prima cerere de divorț i-a fost respinsă

Iată că timpul a trecut și în curând se împlinește aproape un an de când artista a anunțat că divorțează și nimic nu s-a întâmplat. În luna septembrie, ea povestea că divorțul s-a pronunțat, însă iată că instanța i-a respins artistei cererea de divorț.

Ce s-a întâmplat, de fapt? În toamna anului trecut, judecătorii i-au respins cererea fostei artiste din trupa ASIA, spunând că aceasta ar fi nefondată. Un astfel de caz este unul foarte rară. Mai exact, de obicei instanța respinge o astfel de cerere în momentul în care reclamantul nu aduce suficiente probe ori martori, care să îți susțină cererea de divorț. În plus, nici măcar soțul ei, Serkan Yaman, nu s-a prezentat la prima înfățișare, invocând motive medicale.

După ce a primit această lovitură, Anca Neacșu a înaintat o nouă cerere în luna decembrie a anului trecut și nu are de gând să renunțe așa ușor. Artista vrea să divorțeze cu orice preț de Serkan Yaman, indiferent de cât de mult va dura acest lucru. În ciuda demersurilor sale insistente însă, aceasta nu vrea să dezvăluie public motivul concret pentru care cei doi au ajuns în pragul separării.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite