duminică, 3 decembrie, 2023

Andreea Ibacka a făcut dezvăluiri emoționante! Cum a reușit să treacă peste problemele de sănătate

Andreea Ibacka a făcut dezvăluiri emoționante despre cea mai dificilă perioadă din viața sa, când a fost pusă față în față cu un diagnostic crunt. Cum a aflat și cum a reacționat aceasta când i s-a spus că ar putea suferi de cancer la sân.

Andreea Ibacka a făcut dezvăluiri emoționante

Andreea Ibacka este una dintre cele mai cunoscute și apreciate personalități artistice din România. Această actriță, care este și gazda emisiunii „Happy Café” de la postul Happy Channel, este întotdeauna văzută zâmbitoare, însă puțini sunt conștienți că, de-a lungul timpului, a trecut și printr-o serie de momente dificile. În urma unui control medical de rutină, i-au fost descoperite unele probleme alarmante. Andreea Ibacka a fost atunci supusă unei intervenții chirurgicale după ce medicii au supectat că are cancer la sân.

„Eu am ajuns de la un control de rutină direct la RMN, mamografie, mai multe investigații”, a povestit Andreea Ibacka despre momentul în care a aflat despre problemele sale de sănătate.

Andreea Ibacka a dezvăluit trăirile care au cuprins-o într-una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Prezentatoarea emisiunii „Happy Cafe” a mărturisit că acum 6 ani a primit un diagnostic grav care ar înspăimânta pe oricine. Medicii i-au adus la cunoștință că există suspiciuni de cancer la sân. Cel mai dificil lucru în acele momente a fost să își informeze părinții cu privire la această veste sumbră.

„De-a lungul anilor am avut și noi probleme și unele chiar mari. Asta a fost una din pietrele de hotar. S-a întâmplat în 2017, n-am vorbit despre asta la momentul respectiv, pentru că nu-mi doream compasiunea nimănui, deși sunt convinsă că dacă spuneam atunci eram pe prima pagină. Nu mi-am propus niciodată să ies în față. Șocul și povara au fost așa de mari încât nu m-am gândit la nimic altceva, la publicitate și așa mai departe. Mi-a fost foarte greu să îmi anunț părinții la vremea respectivă. Bine, era doar o suspiciune, dar o suspiciune destul de mare. Mi-era foarte frică de reacția lor, de șocul pe care l-ar putea suferi și am amânat foarte mult”, a declarat prezentatoarea emisiunii “Happy Cafe”.

Cum a reușit să facă față situației

Cu toate acestea, pornind de la acea suspiciune, au urmat mai multe serii de analize și, în cele din urmă, o operație.

„Am ajuns de la un control medical de rutină direct la efectuarea unui RMN, unei mamografii și la mai multe investigații, cu implicarea celor mai buni specialiști din țară. Din fericire, am avut noroc și am reușit să ajung la medicii potriviți și să obțin o programare de urgență pentru operație. Au trecut aproximativ 3 săptămâni de la momentul în care am aflat până la desfășurarea efectivă a operației, dar eram atât de nerăbdătoare încât aș fi mers la operație chiar în acea zi, doar ca să scap de gândurile acestea care mă chinuiau”, a adăugat Andreea.

Din teamă că șocul ar putea fi prea puternic pentru cei dragi, Andreea le-a comunicat situația cu doar o zi înainte de operație.

„Cred că le-am spus cu o zi și jumătate înainte de operație, pentru că a existat și o operație care a infirmat suspiciunea”, a mai precizat actrița.

Cu toate acestea, chiar dacă a trecut prin momente dificile în acea perioadă, Andreea Ibacka a preferat să adopte o atitudine pozitivă, menționând că se consideră norocoasă că nu a avut parte de un diagnostic mai grav.

„Eu sunt un caz fericit, nu vreau să mă vait, că vai ce greu mi-a fost la vremea respectivă. Da, sigur că am suferit un șoc, dar faptul că operația a infirmat temerile și practic nu aveam o tumoră malignă mă face o mare norocoasă”, a concluzionat Andreea Ibacka, după ce a făcut dezvăluiri emoționante din perioada în care a fost supectă de cancer la sân.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.