Andrei Aradits, anunț neașteptat la scurt timp după divorț. ,,Voiam să termin chestia asta…”

Andrei Aradits a făcut recent un anunț neașteptat la scurt timp după divorț. Faimosul actor trece prin momente grele, însă încearcă să se reinventeze pe plan profesional și să revină în atenția publicului. Artistul și-a uimit fanii când a declarat că a pus punct căsniciei sale după 20 de ani de relație. Andrei Aradits surprinde din nou cu o veste uluitoare. Acesta va juca într-un serial celebru, iar personajul negativ pe care îl va interpreta reprezintă o adevărată provocare. Iată ce spune Andrei Aradits despre schimbarea din viața sa, dar și din carieră.

Andrei Aradits, anunț neașteptat la scurt timp după divorț

Andrei Aradits este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta are o carieră artistică de succes, dar s-a remarcat și în televiziune în rolul de jurat la emisiunea ,,Te cunosc de undeva.” Dincolo de lumina reflectoarelor, actorul a avut parte de multe momente grele. Acesta a divorțat recent de soția sa, Andreea, după 20 de ani de relație. Aceștia au împreună un băiat care a rămas în grija actorului.

Artistul a recunoscut că suferă extrem de mult după încheierea mariajului său, însă se dedică profesiei sale pentru a depăși mai ușor momentele grele din viața sa. Recent, actorul a semnat cu Antena 1 și se va alătura distribuției din serialul „Lia – soția soțului meu.” Acesta va interpreta un personaj negativ, rolul său fiind o adevărată provocare.

„Joc un personaj rău. Sunt un mafiot care se ocupă de tot felul de fărădelegi extrem de misterioase… în direcția traficului de droguri. Nu cred că e implicat în defrișări ilegale, în arderea gunoaielor sau în falsificarea tezelor, deoarece nu pare a avea legături politice. Dar în mod cert se va ocupa de asasinate cu sânge rece. Abia aștept să văd pe cine voi ucide!”, a declara actorul.

În prezent, Andrei Aradits se dedică fiului său, Eric, iar pe plan profesional are parte de proiecte inedite. Artistul este extrem de apreciat de publicul autohton, dar și de colegii de breaslă.

Ce spune actorul despre fosta parteneră de viață și mariajul eșuat

Andrei Aradits și soția sa, Andreea, au format un cuplu mai bine de 20 de ani. După o căsnicie longevivă și frumoasă, cei doi au decis să se despartă în maximă discreție. Actorul a surprins publicul cu primele sale declarații imediat după divorț.

„Am divorțat. (…) Și mie îmi pare rău. Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut. (…) Eu mai am o doză de bezmeticeală pe care încă o mai car după mine și acum. Am fost și la psiholog.”, a precizat artistul.

Andrei Aradits se dedică profesiei sale după divorț și este pregătit să cucerească publicul cu noul său personaj dintr-un serial celebru. Actorul este încrezător că va trece peste suferințele cauzate de încheierea mariajului său și își va reface viața. Artistul are o relație foarte bună cu fiul său și își dorește să rămână în relații bune cu fosta soție.

Pe aceeași temă

Cele mai citite