duminică, 3 martie, 2024

,,Bebelușa“ Oana Ioniță a ajuns pe mâna medicilor. Ce probleme de sănătate are celebra dansatoare

,,Bebelușa“ Oana Ioniță a ajuns pe mâna medicilor. Îndrăgita dansatoare și coregrafă a trecut prin două intervenții chirurgicale în doar 6 luni, după ce și-a rupt meniscul. Vedeta a trecut prin momente extrem de grele, iar acum are nevoie de recuperare. Mai mult, Oana Ioniță a fost nevoită să ia o decizie neașteptată, după ce a primit un nou diagnostic din partea medicilor. Iată ce probleme de sănătate are celebra dansatoare.

,,Bebelușa“ Oana Ioniță a ajuns pe mâna medicilor

Oana Ioniță, cunoscută cu numele de ,,bebelușa“ de la Cronica Cârcotașilor, a avut parte de multe momente grele în ultimele luni. Frumoasa dansatoare s-a operat de două ori la menisc, iar intervențiile au fost complicate. Vedeta a fost nevoită să meargă în cârje, dar și în prezent are nevoie de ajutor atunci când se deplasează. Oana Ioniță a vorbit recent despre suferințele din viața privată, dezvăluind cât de greu i-a fost să renunțe la dans pentru a se recupera.

,,M-am operat de două ori pe același menisc. Se zice că asta are legătură cu partea masculină într-o relație și se spune că ai o problemă în a înainta într-o anumită problemă și te blochezi. Ai niște blocaje. (…)

Doctorii au hotărât că ar fi mai bine să facă operație cu fibrină, o intervenție care a presupus operație pe menisc, la care recuperarea a durat vreo 6 luni de zile. După această recuperare, care a fost foarte îndelungată, m-am accidentat dintr-o prostie. Am alunecat lângă mașină, pe zăpadă, și am reușit să îmi rup meniscul definitiv și atunci chiar a trebuit să mă operez. Atunci am făcut o artroscopie pe menisc.“, a declarat aceasta.

În prezent, Oana Ioniță merge la ședințe de recuperare și își dorește să revină cât mai curând la școala sa de dans. Vedeta se bucură de succes în carieră, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită. O altă artistă care a trecut prin momente grele în viața privată este Diana Bișinicu. Aceasta a suferit mult după divorțul de tatăl fiicei sale și s-a confruntat cu probleme grave de sănătate.

Prin momente grele a trecut și Mihaela Tatu. Celebra prezentatoare a luptat mulți ani cu o boală necruțătoare și s-a retras din lumina reflectoarelor.

Ce spune dansatoarea despre suferințele din viața privată

Oana Ioniță și-a păstrat optimismul în pofida momentelor grele prin care a trecut. Frumoasa dansatoare este de părere că problemele de sănătate au apărut pentru a o învăța o lecție și nu regretă deoarece a devenit și mai puternică. Deși este extrem de discretă când vine vorba de planul personal, Oana Ioniță și-a deschis recent sufletul și a vorbit despre suferințele prin care a trecut.

,,Ultima operație am suferit-o în urmă cu două săptămâni. De data aceasta, au reușit să mă coase doctorii și să îmi pună și niște ‘ancore’, să sudeze foarte bine partea ruptă cu partea veche. Nu am acceptat să-mi scot meniscul, pentru că mulți spun că ar putea duce la artroză mai târziu. (…)

Cred că orice boală pe care o avem și orice problemă pe care o avem este din cauza unei probleme personale în subconștient. Este o problemă pe care o avem noi cu noi. Niciun accident nu se întâmplă, dacă nu karma sau soarta nu decide asta. Sunt lucruri pe care le mai organizăm și le mai putem controla și noi, dar cu puterea gândului.“, a mai precizat vedeta.

,,Bebelușa“ Oana Ioniță a trecut prin două intervenții chirurgicale complicate și este nevoită să renunțe la dans pentru o perioadă mai lungă de timp. Vedeta și-a păstrat optimismul și energia debordantă și este încrezătoare că va reveni pe scenă cât mai curând.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite