duminică, 21 iulie, 2024

Bia Khalifa, dezvăluiri fără perdea despre relațiile de dragoste scandaloase. „Îmi compar iubiții cu Dani Mocanu…”

Bia Khalifa a făcut recent dezvăluiri fără perdea despre relațiile de dragoste scandaloase. Controversata vedetă s-a despărțit recent de iubitul ei italian, Luca, și a uimit cu o serie de declarații incendiare. Bia Khalifa este cunoscută de public pentru aparițiile sale mult prea îndrăznețe și scandalurile în care a fost implicată. Iată ce spune vedeta de pe OnlyFans despre fostul iubit, Dani Mocanu.

Bia Khalifa, dezvăluiri fără perdea despre relațiile de dragoste controversate

Bia Khalifa este un adevărat personaj în lumea mondenă. Nu de puține ori vedeta a fost protagonista unor scandaluri și a fost criticată pentru declarațiile sale îndrăznețe. Aceasta are un trecut amoros controversat, iar despărțirile de foștii iubiți i-au adus și mai multă celebritate.

Bia Khalifa a anunțat recent că a pus punct relației cu iubitul italian Luca și a oferit câteva detalii scandaloase despre fostul partener de viață. Mai mult, vedeta a dezvăluit motivul pentru care își compară mereu iubiții cu Dani Mocanu, cu care a avut o relație de dragoste controversată.

,,O fată de oraș mi-a spus să nu mai umblu cu Luca că e fraier. Fix când voia să cumpere de la el brățari de a o celebră firmă, ea si-a dat seama că sunt fake. Eu i-am dat ceasul ala înapoi. A încercat să bage strâmbe între mine, prietena mea cea mai buna și iubitul ei, cei care mi-l au prezentat.

Luca nu mai este binevenit și nici binevăzut în România din niciun punct de vedere, în țara mea daca îți deschid o portiță, pot să îți închid ușor si restul portițelor. Ceea ce a facut este josnic, nu mă așteptam să fie așa fraier și sărac Luca. Zici că este neam cu fostul meu, doi saraci cu fake uri și tot felul de necalități, mereu am avut tendința să îmi compar iubiții cu Dani Mocanul, primul meu iubit și prima mea iubire, cred că și singura. Adevărul e că pe langă Dani Mocanu toți sunt niste fraieri.”, a declarat Bia Khalifa.

Vedeta de pe OnlyFans a mai precizat că fostul iubit folosea parfumuri și haine ieftine, fapt care o deranja pe aceasta. Bia Khalifa l-a pus la zid pe fostul iubit, iar declarațile sale dure au provocat un val de reacții în mediul online.

„Oricum se parfuma cu un parfum vechi și ieftin și i-am spus: Luca te rog frumos… L-am luat de mânuță si l-am dus la mall la o parfumerie scumpă unde l-am învățat ce parfumuri să își ia. Dar în zadar, nici cel mai scump parfum nu acopera mirosul de fraier.”, a mai spus aceasta.

Controversata vedetă trece printr-o mare suferință

Bia Khalifa s-a filmat recent într-o ipostază neașteptată. Aceasta a postat un filmuleț în care plânge de dorul fratelui ei, aflat de ceva vreme după gratii. Vedeta așteaptă cu nerăbdare ca băiatul să iasă din închisoare și consideră că acesta nu va mai repeta greșelile din trecut.

,,Am visat că mi-am îmbrățișat fratele. Da, e arestat, dar nu ar trebui să intereseze pe nimeni, ar trebui să vă intereseze doar de mine, nu de frate-miu. Dacă ar fi mai diferit sistemul de învățământ din România, probabil nu ar fi fost unde e acum.

O să iasă pentru că nu e cum sunt toți în țara asta, se dau în gât unii pe alții, n-au scrupule, frate-miu nu e genul de persoană. Dacă a făcut ceva, merge și își asumă, așa cum îmi fac și eu, îmi duc singură crucea.”, a mărturisit aceasta.

Bia Khalifa s-a despărțit de iubitul italian și a făcut o serie de dezvăluiri scandaloase. Vedeta nu se sfiește să vorbească sincer despre trecutul ei amoros și își asumă fiecare apariție controversată.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite