joi, 23 mai, 2024

Bogdan și-a luat adio într-un mod șocant, înainte de a-și omorî copilul și de a se sinucide: „Nu am fost eu tată suficient de bun?“

Bogdan și-a luat adio într-un mod șocant, înainte de a-și omorî copilul și de a se sinucide. Bogdan Radu, bărbatul în vârstă de 27 de ani, a comis faptele reprobabile pentru a se răzbuna pe fosta iubită. Scenele de groază s-au petrecut în locuința închiriată din Alba Iulia. Înainte de a comite terifianta crimă și a se sinucide, Bogdan Radu a lăsat un mesaj de adio pe rețelele de socializare.

Bogdan și-a luat adio într-un mod șocant

Înainte de a comite crima, bărbatul a lăsat un mesaj de adio pe rețelele de socializare. Mesajul lăsat fostei iubite sunt de-a dreptul șocante.

În mesajul lăsat pe Instagram, în noaptea în care a decis să își ia zilele alături de fiul său, Bogdan Radu își întreba fosta iubită de ce își bate joc de el ș ide fiul lui, pe care nu îl poate vedea decât cu „porția“

„Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am știut că i-ai dat o nouă figură paternă lui Dominik? Cum ai permis ca necunoscutul acesta să fie în aceeași casă cu bebelușul meu? Ce știi despre el? De ce îți bați joc de băiatul meu? Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest străin? V-am întrebat «ce planuri de viitor aveţi cu băiatul meu» şi nu aţi spus nimic.

Eu ţin la familia mea, la băiatul meu, dar de ce te laşi manipulată? Cine e tatăl dacă îl întrebi pe Dominik? Eu care îl văd câteva ore în weekend sau bărbatul ăla care îi împinge căruciorul zilnic şi stă în aceeaşi casă cu el?

De ce eu trebuie să îmi văd copilul pe care l-am dorit cu porţia şi necunoscutul ăla se preface că îmi iubește copilul doar ca să primească ceva? Am crezut că dau bani pentru copil, nu ca să îl întreții pe bărbatul ăla. Încă pot alege”, a scris Bogdan Radu în postarea pe Instagram.

Și-a ucis copilul, după care sa sinucis

Bogdan se afla cu fiul său în apartamentul închiriat când a avut loc tragedia. Acesta purta o discuție cu fosta iubită prin mesaje, iar la un moment dat s-a oprit din a-i mai răspunde femeii. Ulterior, Bogdan Radu a lăsat în mediul online un mesaj de adio halucinant, precum și mai multe fotografii.

Speriată, mama băiețelului de doar un an, a sunat la numărul unic de urgență 112. Polițiștii ajunși la locuința bărbatului nu au putut intra în apartament deoarece proprietarul nu le-a permis să spargă ușa, astfel oamenii legii l-au așteptat să vină cu cheile tocmai de la Turda, ulterior dându-și seama că ușa era închisă pe dinăuntru.

În acel moment, autoritățile au intrat cu forța în apartament, însă nu au putut să mai facă nimic decât să constate decesul bebelușului și al bărbatului. Bogdan Radu își spânzurase fiul, iar mai apoi și-a luat și el zilele în același mod cumplit.

Înainte de a comite faptele, Bogdan și-a luat adio într-un mod șocant.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite