miercuri, 29 mai, 2024

Cât costă o ședință de masaj? Iată ce dezvăluiri a făcut Aurel Tudorache, maseur terapeut, la BZI LIVE – VIDEO

Multe persoane se întreabă cât costă o ședință de masaj. Ei bine, în acest articol, veți afla de la Aurel Tudorache, maseur terapeut, care este costul unei astfel de ședințe și de ce factori este influențat?

Masajul reprezintă o soluție naturală și rapidă pentru momentele în care aveți nevoie să vă recăpătați echilibrul interior și să vă reîncărcați bateriile pentru a face față provocărilor zilnice. Astfel, masajul contribuie la eliberarea de endorfine și serotonină, având, în același timp, un puternic impact la nivel psihologic.

De asemenea, masajul de relaxare poate fi o alegere bună, pentru a vă destinde după o zi de muncă și pentru a vă bucura de o serie de beneficii importante, pe care acesta le aduce organismului fiecăruia. Important de precizat este că aceste beneficii nu sunt puține la număr și au în vedere atât sănătatea mentală, cât și cea fizică.

Cât costă o ședință de masaj? Aurel Tudorache, maseur terapeut: „Pot să îți iei un abonament pe un an de zile, ca la sală”

Aurel Tudorache a precizat că în industria serviciilor corporale există atât ședințe individuale, cât și în pereche, costul acestora din urmă fiind considerabil mai mare. Pot fi achiziționate chiar și abonamente, care sunt pe o lună, pe șase luni sau pe un an. În aceste cazuri, costurile sunt mai mici, fiindcă terapeutul poate să mai scadă din costuri, dacă ședințele se fac regulat.

„În industria de frumusețe și a serviciilor corporale sunt ședințe individuale sau în pereche. Pot să fie și abonamente în care poți să iei și un abonament pe un an de zile, cum este și la sală: pe o lună, pe șase luni sau pe un an. Și atunci, tu dacă ai prevenție și plătești o ședință de masaj în fiecare lună, terapeutul respectiv o să îți mai lase un pic din costuri. Ai un cost mult mai mic. Dacă tu vii prima dată să tatonezi terenul, cum se spune și vrei să vezi cum e el ca maseur, plătești prețul lui. Fiecare maseur terapeut asta nu ia în calcul și chiar pe o postare, acum ceva timp, am avut foarte multe discuții interesante pe costuri.”, a declarat Aurel Tudorache, pentru BZI LIVE.

Aurel Tudorache în studioul bzi live
Aurel Tudorache a precizat că în industria serviciilor corporale există atât ședințe individuale, cât și în pereche, costul acestora din urmă fiind considerabil mai mare.

Aurel Tudorache: „Dacă te duci la un începător, o să aibă costuri mici, dar nu poți să ai pretenții”

Potrivit terapetului Aurel Tudorache, costul unui masaj este puternic influențat de experiența celui care îl realizează, dar și de perfecționarea lui ca terapeut, care are anumite costuri. De exemplu, un curs de formare continuă este minimum 800 de lei.

Acesta a adăugat că, în cazul unui maseur la început de drum, costul unei ședințe de masaj poate să fie și 50 de lei, iar a unui maseur cu experiență, prețul poate ajunge la 150 de lei.

„Costul influențează foarte mult bugetul nostru ca oameni. Doar că, cum e în toate branșele, un om care are experiență și dă foarte mulți bani pe perfecționarea lui ca terapeut, are și anumite costuri. Dacă te duci la un începător, o să aibă costuri mici, dar nu poți să ai pretenții. Ultima oară eu am văzut și 50 de lei, dar nu poți să ai pretenții 150 de lei cu 50 de lei. O experiență de cel puțin cinci ani de zile, care tu când vii știi ce are de făcut doar când ți-a pus cinci întrebări de bază, cu unul care de abia a început. Și acei terapeuți, care sunt în formare, și ei trebuie încurajați și ei au niște costuri. Pentru că se deplasează și ei, câteodată, la domiciliu sau încearcă și ei să facă acasă, nu zice nimeni că nu sunt buni. Doar că costul vine foarte mult în detrimentul experienței persoanei respetive. Adică, vă spun sincer, un curs de formare continuă este minim 800 de lei. Gândiți-vă că sunt foarte multe stiluri de masaj: masaj de relaxare, terapeutic, facial, capilar. Sunt foarte multe stiluri de masaj care ne ajută.”, a mai spus Aurel Tudorache, în cadrul emisiunii BZI LIVE.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.