miercuri, 29 mai, 2024

Cât costă o stea pe „Walk of Fame”? Vali Vijelie nu s-a uitat la bani și apare printre celebritățile de la Hollywood

Valentin Rusu a publicat o fotografie pe unul dintre conturile de social media şi şi-a uimit fanii. Vali Vijelie a decis să îşi tipărească numele alături de cele ale vedetelor de la Hollywood şi şi-a cumpărat o stea pe unul dintre cele mai vestite bulevarde din lume. Internauţii s-au întrebat cât costă o stea pe Walk of Fame.

Este bine ştiut faptul că manelistul nu se uită la bani şi bagă mâna adânc în buzunar, atât pentru el, cât şi pentru familie.

Important de menționat este că emblemele simbolizează cinci categorii din industria de divertisment: camera de filmat clasică reprezentând filmul, televizorul reprezentând televiziunea, fonograful reprezentând înregistrările audio sau muzica, microfonul de radio reprezentând radioul și măștile de comedie și tragedie reprezentând teatrul.

Cât costă o stea pe Walk of Fame. Vali Vijelie a spart gheaţa

Vali Vijelie, unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi din România, a decis să-şi îndeplinească o dorinţă. Artistul şi-a cumpărat o stea pe Walk of Fame pentru a-i rămâne numele printre celebrităţile din Statele Unite ale americii. Astfel, pentru a îşi lăsa amprenta pe cel mai cunoscut bulevard din lume, artistul a scos din buzunar o sumă exorbitantă.

Momentul a fost imortalizat, iar după ce fotografiile au fost publicate pe internet, Vali Vijelie a primit din partea prietenilor săi virtuali mesaje de apreciere şi mii de like-uri.

Aşadar, Vali Vijelie a primit un trofeu şi steaua în care îi apare numele pe bulevardul lung de doi kilometri. Pentru această experienţă, Valentin Rusu a plătit suma de 55.000 de euro.

Conform presei internaţionale, în preţ intră crearea şi instalarea în pavaj a formei respective, dar şi mentenanţa acesteia. Important de precizat este faptul că artistul roman a putut să-şi cumpere steaua doar după ce fanii l-au nominalizat. Comitetul de selecție a analizat dacă manelistul este apreciat în Statele Unite ale Americii, iar apoi a decis să-i ofere o stea pe Walk of Fame.

Vali Vijelie, un real succes în afara graniţelor

Vă aducem aminte că prezenţa lui Vali Vijelie în afara graniţelor României a fost intens apreciată. Artistul a fost aplaudat de numeroşi turişti străini, chiar şi în Zanzibar. Clipurile video cu el cântând pe plajă au devenit virale, iar internauţii au fost plăcut surprinşi după ce au văzut că oamenii din Tanzania dansau pe manele.

„Am avut o discuție cu niște prieteni, am fost vreo 30 de persoane acolo. Și am zis să cheltuim banii pe care îi aveam pregătiți pentru vacanță. Am pus bani mână de la mână și am plecat pe plaja asta de lux. La un moment dat, eram la bar și au început să cânte piesele mele. Domnișoarele care dansau acolo erau angajate să facă asta. Au chemat DJ-ul, mi-au adus un microfon și am început să cânt, totul a fost firesc. Ne-am distrat, nu a fost nimic aranjat. S-au strâns și foarte mulți români acolo, totul a fost spontan. Ne-am simțit bine, am cântat vreo cinci piese. Ei au 100 de dolari pe lună, noi le-am dat atât în 45 minute”, a povestit Vali Vilejie.

Așadar pentru a cumpăra o stea pe Walk of Fame costă o avere, iar Vali Vijelie și-a permis acest lux.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite