duminică, 14 iulie, 2024

Brigitte Pastramă a slăbit. Cum se menține vedeta în formă la 45 de ani

Brigitte Szeifert a avut parte de o viaţă cu multe suişuri şi coborâşuri. Fosta prezentatoare de lenjerie intimă s-a remarcat după ce a făcut închisoare şi a devenit soţia lui Ilie Năstase. În prezent, Brigitte Pastramă, nevasta lui Florin Pastramă, a slăbit enorm de mult şi şi-a uimit urmăritorii cu o transformare spectaculoasă.

Este bine ştiut faptul ca vedetă a trecut printr-o perioadă dificilă, plină de agitaţie şi probleme în căsnicie. Se pare că în prezent totul merge ca pe roate şi a decis să se concentreze asupra sănătăţii sale.

Brigitte Pastramă a slăbit. Fanii au rămas surprinși

Brigitte Pastramă este din nou în atenţia presei, însă nu cu un nou scandal. Vedetă, în vârstă de 45 de ani, arata mai bine ca la 20 de ani. Deşi a trecut printr-o perioadă nefastă, se pare că acum a revenit în forţă. Brigitte s-a apucat de sport, merge des la sală, iar rezultatele sunt cât se poate de vizibile. Urmăritorii de pe platformele de socializare au rămas plăcut impresionaţi şi au felicitat-o într-un număr foarte mare.

După o absență în spaţiul online de câteva luni, Brigitte Pastramă a publicat mai multe fotografii recente cu ea care au devenit virale. Focoasa bruneta s-a pozat într-o pereche de colanţi şi un top cu pătrăţelele de pe abdomen la vedere, în sala de fitness. Fanilor nu le-a venit să creadă şi au întrebat care este secretul siluetei sale de invidiat.

„Îmi place maxim cum arăți”, „Bravo!”, „Felicitări!”, „Ești minunată!”, „Îmi poți da și mie dieta ta în privat?”, „Îmi spui și mie secretul, o dietă?”, sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Brigitte Pastramă a decis să se mute din România

Brigitte şi Florin Pastramă au avut o serie de probleme în căsnicie, însă se pare că totul a revenit la normal. Cei doi au hotărât să investească în piaţa imobiliară din Dubai. Au achiziţionat o locuinţă în valoare de 400.000 de euro şi se vor muta acolo pentru o perioadă de timp.

Mai mult decât atât, Brigitte s-a arătat impresionată de Dubai şi s-a îndrăgostit de Emiratele Arabe Unite. Bruneta afirma că pedeapsa este capitala dacă eşti prins cu diverse chestii ilegale.

„Nu ne mutăm chiar definitiv. Este o țară frumoasă. O țară binecuvântată. Eu fac niște sacrificii pentru asta. Nu mă voi muta 100%, dar decizia e luată. Eu am investit deja. De un an și ceva cochetam cu chestia asta. Nu pentru a mă muta, era așa un vis. Am găsit o țară unde, în momentul în care ai intrat în ea, te avertizează. Dacă ești găsit cu chestii interzise, pedeapsa e capitală. Plus de asta, este o țară în care, dacă furi, ți se taie mâna”, a declarat Brigitte Pastramă, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Brigitte Pastramă afirmă că are două dormitoare şi a vrut să aibă ceva al ei unde poate evada. Nu se știe dacă vedeta se va muta și cu fiica sa în Dubai.

„Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine. Am vrut să am ceva al meu unde să pot evada. Să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. O casă frumoasă, așa cum îmi place mie. Este o casă cu două dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din România. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro. Eu nu am optat pentru o plată în rate. Am dat 70% din suma, urmând că peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata’, declarat Brigitte Pastramă în urmă cu mai mult timp.

Brigitte Pastramă se poate lăuda acum că a slăbit și are o siluetă de invidiat, însă unii fani i-au reamintit că este așa din cauza numeroaselor operații estetice la care a apelat.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite