Sara, fiica lui Brigitte Pastramă, a cheltuit o avere la mall. Cum a reacționat mama ei

Publicat:

Sara, fiica lui Brigitte Pastramă dintr-un mariaj anterior, a cheltuit o avere la mall după ce a pus mâna pe cardul mamei sale. Chiar dacă este la vârsta adolescenței deocamdată, fata pare deja împătimită de cumpărături. Totuși, chiar dacă Brigitte Pastramă s-a supărat inițial, în cele din urmă nu a mai avut ce spune despre ieșirea fiicei sale.

Brigitte Pastramă își răsfață fata la cote maxime. Despre soția lui Florin Pastramă, dacă ne luăm după traiul pe care-l are, s-ar putea spune că duce viața la care visează multă lume. Are afaceri, case și mașini de lux în România, mai nou este proprietară unei locuințe și în Dubai, iar cardul bancar îi este mereu plin.

Sara, fiica lui Brigitte Pastramă, a cheltuit o avere la mall

Și totuși, de curând, Sara a intrat în posesia cardului mamei sale și a dat o tură prin mall, unde a făcut ravagii. Fiica brunetei este răsfățata familiei, astfel că Brigitte și Florin Pastramă nu îi refuză nicio dorință, mai ales când o serie de cumpărături îi readuce zâmbetul pe buze fetei.

Așa se face că acum Sara a pus mâna pe cardul bancar al mamei sale și a dat iama la cumpărături. Tânăra nu s-a oprit la orice magazin, ci la unul de fițe, de unde nu a plecat cu mâna goală. Fiica brunetei nu s-a uitat la bani, astfel că a umplut trei pungi cu parfumuri, creme, uleiuri și tot felul de alte produse cosmetice, creându-i un șoc mamei sale, imediat ce a ajuns acasă.

Sara fiica lui Brigitte Pastramă
Sara și-a cumpărat foarte multe cosmetice din banii mamei sale

Fosta soție a lui Ilie Năstase a rămas uimită de câte cumpărături a făcut fiica sa, motiv pentru care a dorit să știe de ce nu s-a mulțumit cu un parfum, ci a umplut o plasă. Iar răspunsul Sarei a venit imediat. Tânăra spune că parfumurile fără număr au făcut-o să se simtă mai bine, având în vedere că se luptă cu o răceală cruntă.

Cum a reacționat Brigitte Pastramă

În fața unui asemenea răspuns, dar și pentru că un produs îi era dedica fratelui, Brigitte Pastramă nu a mai putut zice nimic, deși s-a arătat conștientă de sumă fabuloasă cheltuită de fiica sa.

„Brigitte Pastramă:- Uite la Sara mea!
Sara:- Altceva!
Brigitte Pastramă:- Altceva ce? Ce ai făcut, Sara?
Sara:- Am fost la shopping!
Brigitte Pastramă:- Dar tu când faci shopping, așa shopping mare faci?
Sara:- Da!
Brigitte Pastramă:- Nu cred, fată! Extraordinar! Mamă, câte, doamne, ți-ai luat aici?
Sara:- De răceală?
Brigitte Pastramă:- De răceală ți-ai luat așa multe? Astea sunt parfumuri de răceală?
Sara:- Eram supărată!
Brigitte Pastramă:- Erai supărată?
Sara:- Da!
Brigitte Pastramă:- Păi ce ai făcut? Ai distrus tot cardul lui maică-ta?
Sara:- Da!”, a fost dialogul dintre mamă și fiică, postat de Brigitte Pastramă pe Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite