joi, 23 mai, 2024

Soția lui Lucian Viziru are o carieră de succes. Cum a cucerit-o actorul pe frumoasa lui parteneră de viață

Soția lui Lucian Viziru are o carieră de succes. Aceasta a locuit câțiva ani în Germania împreună cu soțul ei celebru și s-a reinventat pe plan profesional. De curând, Ema și Lucian Viziru au revenit în România și se bucură din plin de aprecierea publicului, dar și de realizări deosebite. Dacă pe Lucian Viziru îl cunoaște toată lumea, puțini sunt cei care știu cine este femeia care i-a cucerit inima faimosului artist. Iată cum a cucerit-o actorul pe frumoasa lui parteneră de viață.

Soția lui Lucian Viziru are o carieră de succes

Soția lui Lucian Viziru, Ema Daniela Viziru, se declară o femeie împlinită la vârsta sa și are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei de viață. Ema Viziru este o prezență discretă în lumea mondenă și preferă să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor. Aceasta trăiește de mai bine de 10 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de îndrăgitul actor.

Ema Viziru a locuit ani buni în Germania împreună cu soțul ei și a lucrat ca nutriționist. Lucian Viziru a fost în acea perioadă antrenor de fitnes și s-a bucurat din plin de succes. De când au revenit în țară, cei doi și-au schimbat din nou profesia. În prezent, partenera de viață a artistului este consilier în afaceri și colaborează cu o companie celebră din Grecia.

„Eu la bază am studii de Drept şi experienţă în business consulting, dar acolo făcusem un curs online în engleză şi lucram ca nutriţionist. Şi, stând pe internet, am găsit un job în România care se plia pe toate calităţile mele. Şi, dacă tot mi-am updatat CV-ul când am aplicat pentru jobul acela, m-am uitat să văd cine ce mai caută. Iar jobul pe care îl am acum a fost a doua variantă. Lucrez cu un investitor grec şi sunt mâna lui dreaptă în România. Şeful meu e un om extraordinar, e corect, am multe de învăţat de la el şi i-am spus că vreau să fac un milion de euro în cinci ani.”, a declarat soția lui Lucian Viziru.

În prezent, cei doi au numeroase proiecte de succes, dar reușesc de minune să îmbine profesia cu viața privată. Aceștia au împreună un băiat, pe Adrian, de care sunt tare mândri. Actorul are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție și se consideră un bărbat norocos.

De viața de familie se bucură din plin și Mihai Jurca. Celebrul prezentator are o soție superbă și radiază de fericire de când este tată de gemeni. Și colega lui de breaslă, știrista Oana Andoni, are o carieră de succes și o familie frumoasă pe care o ține departe de ochii curioșilor.

Ce spune celebrul actor despre femeia care i-a cucerit inima

Lucian Viziru și soția sa, Ema, au o căsnicie fericită de mulți ani. Povestea lor de dragoste a început încă de pe vremea când erau la liceu, iar cererea în căsătorie a fost una atipică. Actorul a dezvăluit cum a cucerit-o pe frumoasa lui parteneră de viață, oferind câteva detalii nebănuite despre relația lor de iubire.

,,Eu îmi aduc atât aminte, eu stăteam cu capul în poala ei și am văzut la un moment dat o stea căzătoare. Am zis: ‘Ce dorință să îmi pun? Vreau ca cea de lângă mine să fie nevasta mea.’ Nu s-a întâmplat atunci, în liceu, s-a întâmplat cu 17 ani mai târziu, în același loc. Pur și simplu, nu știu ce m-a apucat și am simțit că trebuie să o cer de soție. Dar, din păcate, fără inel, motiv pentru care i l-am oferit abia acum 3 zile.”, a mărturisit artistul.

Soția lui Lucian Viziru se bucură de succes în carieră, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Aceasta radiază de fericire alături de partenerul ei de viață și de băiețelul lor, Adrian. Ema Viziru este o prezență discretă în showbiz-ul autohton, dar atrage multe priviri atunci când apare în lumina reflectoarelor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.