vineri, 14 iunie, 2024

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit! Schimbul de replici între cei doi, publicat pe rețelele de socializare

O nouă separare în showbiz-ul românesc. Vestea că Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu s-au despărţit a circulat rapid pe internet. Ramona Plăișanu a publicat pe platformele de socializare un clip video la care nici motociclistul nu a rămas fără reacţie.

Fanii s-au arătat surprinşi de cum a fost umilita asistenta TV de fostul său iubit.

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu s-au despărţit. Cum a fost umilită asistenta TV

În urmă cu doar câteva zile, fanii au aflat că un nou cuplu din lumea mondenă a decis să pună punct. Ramona Olaru a confirmat prin intermediul unei reţele de socializare că s-a despărţit de cunoscutul motociclist.

Ramona Plăișanu se pare că a luat parte la trendul Tik Tok şi a publicat un videoclip în care apare îmbrăcată provocator, într-o rochiţă sexy de culoare roşie. Asistenta TV a vrut să le arate urmăritorilor săi că este pregătită de un alt capitol din viaţa sa.

„Pregătindu-mă să le spun tuturor băieților din club că sunt din nou singură”, este mesajul scris în dreptul clipului Ramonei Olaru.

La scurt timp după, Cătălin Cazacu nu a fost mai prejos şi a avut o reacţie acidă la adresa fostei iubite.

Reacţia lui Cătălin Cazacu, după ce iubita sa s-a lăudat că este din nou singură

Relaţia dintre Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu a durat cumulat doi ani. Cei doi au avut parte de iubire cu năbădăi, după ce s-au despărţit şi împăcat de mai multe ori. Se pare că de această dată este o decizie definitivă, mai ales după ultima reacţie a motociclistului.

Fostul partener al asistentei TV a publicat un mesaj tot pe reţelele de socializare care poate fi interpretat ca o reacţie la adresa postării făcută de Ramona.

„Dacă e golancă, mai devreme sau mai târziu o să îi placă florile … vorba aia … bine că nu ai luat-o de nevastă să o speli”, a scris Cătălin Cazacu.

Mai mult decât atât, Ramona Olaru a mai publicat un mesaj cu subînțeles, pe internet: „Gata de măritat”. Ulterior, vedetă a postat şi o imagine cu un imens buchet de tranfafiri.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au întrecut în postări pe Instagram

Ramona Olaru a avut nevoie de terapie

După cum ne-a obişnuit mereu, Ramona Olaru a fost sinceră şi deschisă din nou. Aceasta a mărturisit în urmă cu doar câteva luni că a avut nevoie de terapie şi a ales să meargă la un psihoterapeut. Tânăra afirma că a avut nevoie de un sprijin pentru a-şi regăsi echilibrul.

„Neștiind unde te situezi în anumite momente din viață și cum să le manageriezi sau cum să le tratezi, să nu mai sară țandăra, să nu mai iei totul chiar așa de personal, este mai mult decât benefic faptul de a merge la psihoterapeut. Spun și susțin acest lucru pentru o lume mai bună și pentru o comunicare mai bună tu cu tine și apoi tu cu ceilalți. Mesajul ăsta este pentru voi, dar și pentru mine.

De când am ajuns din vacanță, nu am ajuns la doamna psiho și de săptămâna viitoare ar trebui să mă reapuc. Știu, nu mă vedeți așa serioasă, dar până la urmă am și eu o vârstă și ar trebui să iau lucrurile mai în serios. Să știți că nici eu nu sunt perfectă și nu toată viața mea e roz”, a spus Ramona Olaru, atunci, pe internet.

Ramona Olaru s-a despărțit de Cătălin Cazacu, însă nu se știe cu adevărat motivul care a stat la baza acestei decizii.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite