marți, 31 ianuarie, 2023

Ramona Olaru s-a despărțit de Cătălin Cazacu: „Nu mai am lacrimi!”

Publicat:

Ramona Olaru, asistenta de la Neața cu Răzvan și Dani, a confirmat că s-a despărțit de logodnicul ei Cătălin Cazacu. Aceasta în pofida faptului că în urmă cu ceva timp cei doi anunțau că nunta va avea loc anul viitor. De tata aceasta, separarea ar fi definitivă după ce Ramona Olaru arenunțat chiar și la inelul de logodnă.

Ziua și răsturnarea de situație ar putea fi deviza după care se ghidează Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Nici ei probabil nu mai știu de câte ori și-au spus adio, apoi au refăcut lanțul de iubire, oricât de ruginit ar fi. De data aceasta, Ramona Olaru a confirmat separarea de cel care a cerut-o în căsătorie în vara acestui an. Matinala a apărut chiar fără inelul de logodnă, dar se declară într-o stare psihică bună.

Ramona Olaru s-a despărțit de Cătălin Cazacu

Perioada sensibilă pe care asistenta o traversează a fost lesne de observat cu ocazia aniversării Ramonei de Sfântul Nicolae. Nicoleta a primit un cadou care a bucurat-o până la lacrimi, mulțumind bărbaților Răzvan și Dani că se află în viața ei. L-a uitat pe Cazacu, însă, care nu a omis totuși de onomastica fostei iubite. Așa că i-a luat cadou un obiect scump care nu ar putea echivala, totuși, lipsa de dragoste și dedicare din partea prezentatorului de la Antena Stars.

Ramona Olaru despărțit Cătălin Cazacu
Asistenta de la Neața cu Răzvan și Dani pare să fie bine în acest moment

Întrebată de jurnaliștii de la Cancan.ro despre relația ei, Ramona Olaru a recunoscut că este singură în acest moment. Ea și Cătălin Cazacu s-au despărțit recent și nu au mai comunicat deloc în această perioadă. Asistenta TV nu știe nimic despre campionul motociclism. Cât despre motivul despărțirii, ea nu a vrut să vorbească prea mult, însă a menționat că nu s-au certat și a luat decizia când era calmă.

„Eu, personal, sunt foarte bine la acest moment. Nu înțeleg nici eu de ce, poate că e un mecanism de apărare, dar sunt foarte bine în acest moment”, a precizat Ramona Olaru.

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite