joi, 23 mai, 2024

Dani Oțil și Gabriela, probleme în căsnicie din cauza unui obicei al prezentatorului TV! Frumoasa tânără i-a dat un ultimatum

Dani Oțil și Gabriela traiesc una din cele mai frumoase povesti de dragoste din showbiz-ul romanesc. Acestia au impreuna un baietel si formeaza o famile fericita.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, Dani Oțil a vorbit despre cum soția lui l-a certat, în urmă cu puțin timp, iar totul a început de la temperatura din locuința celor doi, unde prezentatorul a fost amenințat cu divorțul.

Dani Oțil și Gabriela, probleme în căsnicie

Gabriela Prisăcariu este de acord cu căldura, în timp ce Dani Oțil se află la polul opus, iar acest lucru stârnește conflicte între cei doi îndrăgostiți.

„Ce temperatură consideră o femeie că ar fi normală într-o cameră de om astfel încât să nu ți se usuce gâtul și să nu mori de cald? Aseară nu am mai putut, mi-a zis soția că ei îi explodează capul de frig, n-am mai suportat și am pus pe google: <<Care este temperatura normală într-o cameră?>> și o să zică 20 de grade.

Păi la 20 de grade, soția mea pleacă în Berceni, cu copil, pisică și bonă. Mi-a zis că dacă scrie mai puțin de 24 de grade pe ăla, divorțează”, a declarat Dani Oțil.

Prezentatorul TV a publicat un videoclip pe rețelele sociale în care a povestit întâmplarea.

În urmă cu puțin timp, Dani Oțil avea o adevărată dilema, deoarece pe unul dintre conturile sale bancare a fost virată o sumă foarte mare de bani, mai exact 15.000 de euro, despre care prezentatorul TV nu știa nimic și nici reprezentații băncii nu îl puteau lămurii în legătură cu proveniența acestora.

Dani Oțil a publicat un videoclip pe rețelele sociale în care a povestit întâmplarea.

„Fac acest anunț ca să-mi protejez pielea, că la urma urmei e despre pielea mea, și ca să nu-mi iau bătaie mai târziu. Bun, puneți-vă în situația mea, dar nu sufletul, ci cu creierul.De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni pe care nu l-am accesat de foarte mult timp au apărut în jur de 15. 000 de franci elvețieni, asta înseamnă cam 15.000 de euro plus sau minus”, a spus Dani Oțil.

Câți lei costă o simplă salată în restaurantul lui Dani Oțil

Cei care doresc să mănânce o salată „Grădina mea” trebuie să plătească 29 de lei. Aceasta conține un mix de salată verde, roșii, castraveți, zucchini, mix de semințe și dressing. Cei care vor să mănânce o salată cu somon, aceasta costă 49 de lei.

Pe de altă parte, o salată cu creveți marinați costă 49 de lei, iar o salată tabouleh quinoa cu avocado este 44 de lei. Mai există și varianta de salată julien cu rață sau curcan, care costă 44 de lei.

Cei care vor să mănânce un aperitiv în localul prezentatorului de la Antena 1 au de unde alege! O porție de 250 de grame cu brânză crocantă de capră este 38 de lei, iar porția de creveți picanți la tigaie, tot de 250 de grame, are prețul de 46 de lei.

Pentru cei care vor o porție de 250 de grame de bruschete cu creveți și guacamole, prețul este de 46 de lei. Iar un aperitiv cu mozzarella sau burrata de bivoliță, 39 de lei.

”The Grill” este un proiect de suflet al matinalului Dani Oțil, iar în anul 2016 și-a văzut visul devenit realitate. Anii au trecut, iar restaurantul a câștigat un loc important în rândul gurmanzilor. Prețurile sunt decente având în vedere amplasare localului, dar și dacă ar fi să ne raportăm la alte restaurant de fițe din București.

De exemplu, un burger cu cartofi prăjiți costă 48 de lei, iar cei care doresc un burger reinventat cu somon, vor scoate din buzunar 55 lei.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.