joi, 23 mai, 2024

Cătălin Măruță va fi operat de urgenţă: „Îmi e frică”. Ce probleme de sănătate are cunoscutul prezentator

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță va fi operat de urgenţă. Soţul artistei Andra întâmpina o serie de probleme de sănătate ce nu pot fi rezolvate fără o intervenţie chirugicala.

Astfel, Măruță a anunţat recent în direct ca va lipsi o perioadă de la Pro TV.

Cătălin Măruță va fi operat de urgenţă. Ce a transmis prezentatorul

Problemele de sănătate par că nu-l ocolesc nici pe Cătălin Măruță. Acesta va fi supus joi, 12 ianuarie 2023, la o operaţie de ligamente încrucişate. Având în vedere faptul că soţul Andrei nu a lipsit de foarte multe ori de la serviciu, este un semn că intervenţia nu mai poate fi amânată. Din păcate pentru telespectatori, prezentatorul va lipsi o perioadă de la cârma emisiunii moderată la Pro TV.

Celebrul moderator a relatat în repetate rânduri că suferă de dureri serioase din cauza unui incident produs într-o vacantă la mare. În urmă mai multor consultaţii, medicii ortopezi specialişti i-au transmis că nu exista o altă soluţie pentru a scăpa de durerile de genunchi şi nu a se agrava problema.

Tot în cadrul emisiunii TV, Măruță a menţionat că-i este frică, dar este absolut necesară această pauză deoarece ruptura de ligamente i-a dat mari bătăi de cap, în ultima perioadă.

„Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție’, a spus Cătălin Măruță în emisiunea de marți, de la Pro TV.

Cătălin Măruță s-a accidentat în concediu

Cătălin Măruţa a fost la mare, în vacanţa de vara, alături de toată familia. Din păcate, prezentatorul a fost victima unui incident nefericit. Într-un moment de neatenție, când se juca cu băiatul lui, David, piciorul i-a fost prins în pivot, apoi un val foarte puternic l-a lovit. A ajuns de urgență la spital, unde medicii i-au menționat că are ruptură de ligamente încrucișate.

Vedeta TV este nevoită să ajungă pe mâna medicilor pentru a scăpa de durerile îngrozitoare ce le are.

„Nu te mai simți ca la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu.

S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez, ceea ce va fi foarte distractiv”, a spus Cătălin Măruță, recent.

Mai mult decât atât, Măruță a precizat că are încredere sută la sută în medicii din România. Prin urmare, intervenția chirurgicală va avea loc în țară.

Moderatorul TV a primit câteva sute de mesaje de încurajare din partea telespectatorilor și din partea fanilor, care i-au transmis să se însănătoșească extrem de rapid și să revină la postul TV, la cârma emisiunii care l-a consacrat.

După ce Cătălin Măruță va fi operat, cel mai probabil medicii vor oferi detalii despre starea sa de sănătate și cum a decurs intervenția.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite