luni, 25 septembrie, 2023

Caz cutremurător la o grădină zoologică! Un copil a fost sfâșiat și mâncat de viu de un leu, după ce a rămas prins în gratiile cuștii

La o grădină zoologică din Palestina a avut loc un caz cutremurător. Un copil a fost sfâșiat și mâncat de viu de un leu, după ce a rămas prins în gratiile cuștii animalului.

Este vorba despre un băiat în vârstă de șase ani, pe nume Hamada Iqtiet, care a mers împreună cu familia la grădina zoologică din Fâșia Gaza, Palestina. Întâmplarea a făcut că cel mic a rămas blocat între gratiile cuștii animalului și a fost mâncat de viu. Iată când s-a petrecut totul.

Un copil a fost sfâșiat și mâncat de viu de un leu, după ce a rămas prins în gratiile cuștii! Cazul a șocat întreaga lume

Totul s-a petrecut pe 1 mai, luni, la grădina zoologică din Fâșia Gaza, Palestina, notează Daily Star. Într-un moment de neatenție, părinții l-au scăpat din vedere pe copil, iar acesta a escaladat gardul de protecție de la grădina zoologică Asdaa Park din orașul Khan Younis, din sudul Fâșiei Gaza. Informația a fost făcută publică de colonelul Ayman Al-Batniji, purtătorul de cuvânt al poliției.

În ciuda acestor detalii, familia băiețelului susține că cel mic se afla împreună cu mama sa și cu alți membri ai familiei, când s-a apropiat de un gard exterior unde se afla leul, în momentul în care a fost atacat.

Camerele de supraveghere au scos la iveală imagini cu momentul în care băiatul trece de gardul de protecție. În interiorul cuștii leului sunt văzute pete de sânge.

Acest caz este unul singular. Nicio persoană nu și-a mai pierdut viața, până în acest an, din cauza animalelor ținute la una dintre cele câteva grădini zoologice private din regiune.

Animalele din grădina zoologică trăiesc în condiții greu de imaginat

Atacul animalului feroce a stârnit noi controverse. Se pare că, pe teritoriul palestinian aglomerat și sărăcit, animalele nu pot fi îngrijite în mod corespunzător. Tocmai din acest motiv, ele sunt ținute în condiții greu de imaginat și suferă din cauza încăierărilor repetate dintre Israel și conducătorii Hamas din Gaza. Așa s-a ajuns la neglijare, înfometare și lipsă de îngrijire medicală.

Din fericire, grupurile de protecție a drepturilor animalelor au efectuat mai multe salvări de animale. În ciuda acestui fapt, multe dintre ele sunt neglijate.

Ca măsură de siguranță, Poliția a confirmat că grădina zoologică Asdaa Park din orașul Khan Younis, din sudul Fâșiei Gaza a fost închisă.

Un lucrător al unui safari a fost mutilat și ucis de un elefant

Important de precizat este că în cursul acestei săptămâni, un lucrător al unui safari a fost mutilat și ucis de un elefant din Africa de Sud.

Este vorba despre îngrijitorul de elefanți Kabelo Mashao, în vârstă de 36 de ani, care se afla în patrulare în parc. Atunci, el a observat că unul dintre animalele uriașe a deschis un zăvor al unei porți de siguranță la Inverdoorn Private Game Reserve, în apropiere de Ceres, în Africa de Sud.

Dorind să remedieze situația, îngrijitorul s-a grăbit și a fost atacat de animalul pe care se pare că îl „cunoștea destul de bine”. Elefantul l-a lovit cu piciorul și apoi l-a ucis.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite