Caz îngrozitor în județul Arad! Un cetățean de origine germană a fost reținut de procurori, după ce ar fi abuzat în nenumărate rânduri doi minori

Caz cutremurător în județul Arad! Se pare că un cetățean german ar fi abuzat, în nenumărate rânduri, doi minori. Din fericire, el a fost arestat de procurori.

Copiii locuiau într-o casă de tip familial din Lipova, unde bărbatul de 76 de ani făcea voluntariat. Totul a ieșit la iveală, atunci când una dintre victime și-a făcut curaj să le spună tuturor suferința pe care a îndurat-o. Cei doi copii abuzați au 13 și, respectiv, 16 ani. Iată când a început totul.

Caz îngrozitor în județul Arad! Ce le-a putut face individul celor doi copii și de unde a plecat totul

Coșmarul a început în anul 2014, pe când băiatul care a dezvăluit totul avea doar șase ani. Celălalt copil a început să fie abuzat în urmă cu doi ani. Totul avea loc în casa cetățeanului german, unde acesta îi chema pe copii să îl ajute cu treburile prin gospodărie.

Individul deține, încă din anul 1990, un ONG și tot la acea vreme a încheiat cu Protecția Copilului din Județul Arad un acord de voluntariat. Astfel, nu-i era deloc greu să ajungă la minorii care trăiau în locuința de tip familial, deținută de stat. În ultimul timp, a solicitat atât la administratorii casei, cât și la Direcția pentru Protecția Copilului să le permită celor doi minori să vină în locuința lui, fără a fi însoțiți de o altă persoană. Prin acest gest, au ieșit la iveală multe suspiciuni, fapt pentru care a fost anunțată poliția. Prin urmare, miercuri, 29 martie, casa acestuia a fost percheziționată, el fiind reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul este acuzat de viol și agresiune sexuală în formă continuată, infracțiuni pe care aceasta nu le-a recunoscut la audieri. Din acest motiv, procurorii urmează să solicite arestarea lui preventivă.

Caz asemănător în Dolj! Două fetițe violate de un pedofil de 72 de ani

Un caz asemănător a avut loc în comuna Bârca, județul Dolj, unde două fetițe au fost violate de un pedofil în vârstă de 72 de ani. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Individul, în loc să se bucure de ultimii ani din viață, a decis ca, la vârsta de 72 de ani, să violeze două fetițe de cinci ani. Astfel că, după ce o femeie a sunat la numărul unic de urgență 112, oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a sancționa grozăvia.

Pedofilul le-a luat în locuința sa cu forța, relatează Inspectoratul de Poliție Județean Dolj.

„La data de 27 septembrie a.c., ora 20:15, poliţiştii Secţiei nr. 14 Poliţie Rurală Bârca au fost sesizaţi de o femeie din comuna Bârca, cu privire la faptul că fiica şi nepoata sa, ambele de 5 ani, ar fi fost violate de un bărbat de 72 de ani, din aceeaşi localitate. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind demarate cercetările. În fapt, bărbatul este bănuit că, în cursul zilei de 27 septembrie, le-ar fi invitat pe cele două copile în locuinţa sa, unde, prin folosirea de acte de violenţă, ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol asupra acestora”, potrivit IPJ Dolj.

Esențial de reținut este faptul că în urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol (două acte materiale) şi coruperea sexuală a minorilor, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

Așadar, în cursul zilei de 28 septembrie 2022, el a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, în vederea luării unei măsuri preventive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite