marți, 5 decembrie, 2023

Un preot este acuzat că a agresat sexual mai multe enoriaşe! Totul a fost filmat

Un preot este acuzat că a agresat sexual mai multe enoriaşe. În vârstă de 34 de ani, preotul din oraşul Velez-Malaga, este acuzat că a agresat sexual cel puţin 5 femei, pe care le-a sedat şi le-a filmat. Preotul a fost arestat de către polițiști

Un preot este acuzat că a agresat sexual mai multe enoriaşe!

Anchetatorii au primit plângeri de la 5 victime, care ar fi fost sedate și filmate în timpul violurilor, iar poliția crede că ar putea fi mai multe victime în Malaga, Cordoba și Melilla.

Preotul din Velez-Malaga a fost arestat pentru că ar fi agresat sexual femei pe care le cunoștea în excursii cu grupuri de prieteni. Se presupune că suspectul ar fi sedat femei pentru a le agresa sexual și a înregistrat atacul pe video.

Anchetatorii implicați în dosar cred că faptele ar dura de ani de zile și au identificat 5 victime, deși cred că ar putea fi mai multe în Malaga, Melilla și Cordoba, unde a locuit și suspectul.

Ancheta a început în luna august a acestui an, când o femeie a raportat la Unitatea de Îngrijire a Familiei și Femeilor (UFAM) din Melilla că a găsit un hard disk în casa pe care o deținea împreună cu iubitul ei, care conținea fotografii și videoclipuri care arată mai multe fete pe jumătate goale, care dormeau sau erau sub efectele unui sedativ, cu un bărbat care le abuzează sexual.

Anchetatorii au observat că în unele dintre videoclipuri bărbatul părea să și înregistreze actele sexuale comise asupra diferitelor femei aflate în stare de inconștiență.

Agenții au reușit să identifice 5 victime care au spus că nu au cunoștință de existența înregistrărilor și care, de altfel, nici măcar nu au fost conștiente că au fost victime ale agresiunii sexuale. Potrivit cercetărilor poliției, preotul le-ar fi dat victimelor un sedativ pentru a le adormi înainte de a le putea abuza.

Ancheta a scos la iveală că atacurile au fost comise de-a lungul mai multor ani și în diferite locații, suspectul profitând de călătoriile făcute cu grupul său de prieteni, care probabil nu ar fi știut nimic despre agresiuni.

Călugăr, arestat după ce ar fi încercat să molesteze o femeie

În România, un bărbat de 57 de ani, călugăr la o chilie de pe masivul Postăvaru, a fost reţinut şi ulterior arestat pentru tentativă de viol, după ce ar fi încercat să violeze o femeie de 34 de ani.

„La data de 11 septembrie, o persoană de sex feminin în vârstă de 34 de ani s-a deplasat la o chilie aflată pe masivul Postăvaru pentru a îl vizita pe inculpat, călugăr în vârstă de 57 de ani. Pe fondul consumului de alcool, acesta din urmă ar fi insistat ca persoana vătămată să rămână peste noapte şi, ca urmare a refuzurilor repetate, a încercat să întreţină raporturi sexuale neconsimţite cu aceasta. În cadrul incidentului, victima a fost agresată fizic şi a reuşit să scape, profitând de un moment de neatenţie”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

În cazul preotului acuzat că a agresat sexual mai multe enoriaşe, ofițerii aveau un mandat de percheziție la casa acestuia, de unde au ridicat material tehnologic, care urmează să fie analizat.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.