Claudia Puican și Armin Nicoară vor deveni părinți? Gestul care i-a dat de gol pe cei doi artiști

Multă lume se întreabă dacă artiștii Claudia Puican și Armin Nicoară vor deveni părinți. Cei doi formează un cuplu nu doar acasă, ci și pe scenă și fac furori de fiecare dată când se afișează în lumina reflectoarelor. Deși au avut parte de multe momente grele în relația lor de dragoste, Armin Nicoară și soția sa au trecut peste situațiile dificile din mariaj. Recent, cântărețul a dezvăluit că își dorește mult să aibă un băiețel, iar declarația care a urmat le-a dat de gândit fanilor. Iată gestul care i-a dat de gol pe cei doi artiști.

Claudia Puican și Armin Nicoară vor deveni părinți?

Claudia Puican și Armin Nicoară sunt printre cei mai îndrăgiți artiști din România. Aceștia au o carieră de succes în muzică și cuceresc publicul cu piesele lor și energia debordantă. Faimosul cuplu a avut parte de multe provocări nu doar în carieră, ci și în viața de familie. Mariajul Claudiei Puican cu Armin Nicoară nu a fost lipsit de evenimente tensionate, iar la un moment dat s-a zvonit că aceștia s-ar afla la un pas de divorț.

Cu toate acestea, artista și soțul ei au trecut peste momentele grele din căsnicie și așteaptă cu nerăbdare să devină părinți. Recent, Armin Nicoară a vorbit despre copii și rolul de tătic, iar declarațiile au stârnit bănuieli din partea publicului.

„Nu avem nimic oficial de anunțat. Momentan stăm așa, în așteptare. După Paște, vedem ce o mai fi, dacă e ceva sigur anunțăm. Nu vreau să zic acum, apoi, să se întâmple ceva, Doamne ferește! Poate de teamă nici nu zic nimic acum. Ce pot spune sigur este însă că ne dorim 100% să devenim părinți. Eu să știți că mi-aș dori un băiețel. Claudia zice că tot băiețel și-ar dori, dar eu cred că zice așa doar de dragul meu și că și-ar dori, de fapt, o fetiță.”, a declarat artistul.

Deși cei doi nu au dorit să ofere prea multe detalii, fanii bănuiesc că frumoasa Claudia Puican este însărcinată. Artista și Armin Nicoară au vorbit în ultima vreme despre faptul că își doresc foarte mult să devină părinți.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Armin Nicoară

Armin Nicoară a surprins recent după ce a declarat că își dorește să devină tată cât mai curând. Fanii cuplului au intrat la bănuieli și sunt de părere că îndrăgita artistă Claudia Puican este însărcinată. Deocamdată cei doi nu au dorit să ofere prea multe detalii, gest care a stârnit și mai multe discuții.

Armin Nicoară a vorbit recent și despre problemele sale de sănătate cu care se confruntă de câțiva ani. Artistul a fost diagnosticat cu diabet de la vârsta de 15 ani, iar de atunci ține boala sub control cu ajutorul diferitelor tratamente.

„Sunt foarte bine acum și am o viață mai bună, după ce am început să folosesc niște plasturi americani, de ultimă generație, cu insulină, pe care îi lipesc pe mână. Cu ajutorul lor nu mai trebuie să țin regim, pot face duș cu ei aplicați pe umăr, ba chiar pot juca și fotbal.

Înainte de acești plasturi, aveam o pompă cu insulină, pe abdomen, dar mi-era foarte greu cu ea, avea un furtunaș, care tot atârna. Acum pot să și muncesc mai mult. După perioada Postului Paștelui și până în ianuarie 2024 avem totul ocupat, cu nunți, cu petreceri private.”, a precizat cântărețul.

Claudia Puican și Armin Nicoară își doresc să devină părinți cât mai curând. Cei doi artiști au dezvăluit recent că vor să aibă un băiețel și sunt mai pregătiți ca oricând să își mărească familia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite