luni, 4 decembrie, 2023

Ce a ajuns să facă soția lui Călin Donca, după ce acesta a fost arestat! „Toate conturile au fost blocate”

Avocatul Teodor Cârnaț, care se ocupă de cazul omului de afaceri, a vorbit despre ce a ajuns să facă soția lui Călin Donca, după ce acesta a fost arestat. Soția lui Donca, Orianda, este nevoită să se descurce singură și apelează la ajutorul prietenilor ca să-și crească copiii.

Ce a ajuns să facă soția lui Călin Donca, după ce acesta a fost arestat

Orianda Donca ar fi ajuns să împrumute bani de la prieteni, după ce soțul ei, milionarul brașovean Călin Donca, a fost arestat preventiv pentru infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital.

Călin Donca este acuzat de DIICOT de un prejudiciu de peste 4 milioane de lei creat bugetului de stat prin evaziune, precum și că ar fi înșelat mai multe persoane cu 700.000 de dolari prin intermediul criptomonedelor create de el.

Într-un videoclip pe care l-a postat pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, avocatul Teodor Cârnaț a vorbit despre cazul Călin Donca și a explicat ce se întâmplă acum Orianda și cu copiii cuplului.

Avocatul a povestit că soția milionarului, Orianda, se împrumută de la prieteni ca să-și crească cei 5 copii, după ce milionarul a fost arestat, iar conturile familiei au fost blocate de autorități.

„Am văzut chiar pe viu bunăstarea și armonia acestei familii. Despre acest caz pe larg care s-a intentat, eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuie să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul ăla acasă și cum cei cinci copii trebuie să fie întreținuți, deoarece chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, dar toate conturile au fost blocate și la mijloc trebuie să întreții copiii. Și ea văd că recurge la ajutorul prietenilor”, a precizat Teodor Cârnaț.

Teodor Cârnaț: „Arestarea lui Călin a urmărit să-l discrediteze“

Avocatul a menționat că omul de afaceri Călin Donca este discreditat de autoritățile din România care se ocupă de cazul lui. Acesta susține faptul că milionarul nu trebuia arestat înainte de a se vedea exact de ce este acuzat.

„Autoritățile prin reținerea și arestarea lui Călin au urmărit să-l discrediteze, să-i lipsească, să-l demotiveze, să-l urască acei urmăritori care aveau încredere în Călin pe rețelele de socializare. Eu sunt de părere că autoritățile înainte de a recurge la arest trebuiau să vadă dacă astfel de componente de infracțiune corespund măsurii de arest preventiv sau dacă putea să fie lăsat în arest la domiciliu și ulterior să-și demonstreze vinovăția”, a spus Teodor Cârnaț.

Călin și Orianda Donca au ajuns în atenția publicului prin participarea la show-ul culinar „Chefi la cuțite”. Cei doi au împreună cinci copii, cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani – Ariadna, Ovidius, Arisha, Ares și Areea. Familia lui Călin are de suferit de când acesta se află în arest din cauza problemelor cu banii, iar avocatul Teodor Cârnaț a povestit ce a ajuns să facă soția lui Călin Donca, după ce acesta a fost arestat.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.