duminică, 3 martie, 2024

Ce este o cremă personalizată? Iată ce conține și cât de eficientă este împotriva îmbătrânirii pielii – VIDEO

În cazul în care nu știți ce este o cremă personalizată, ați ajuns în locul potrivit! Dr. Lucian Popa, medic primar chirurgie plastică reconstructivă, prezintă în emisiunea BZI LIVE o cremă inovatoare, menită să îndepărteze semnele îmbătrânirii și să mențină hidratarea.

Crema personalizată reprezintă un concept revoluționar, unic în lume, care se bazează pe crearea unor formule personalizate obținute din amestecarea unor ingrediente active în concentrații diferite. Acestea sunt adaptate în funcție de problemele fiecărui pacient, identificate de medicul dermatolog.

Potrivit medicului Lucian Popa, această cremă personalizată constituie un concept nou, care va oferi un plus îngrijirii de zi cu zi a pielii.

o femeie care se dă cu cremă pe mâini
Crema personalizată reprezintă un concept revoluționar, unic în lume, care se bazează pe crearea unor formule personalizate obținute din amestecarea unor ingrediente active în concentrații diferite.

Ce este o cremă personalizată? Dr. Lucian Popa: „Conține celule stem ale persoanei care o folosește”. Iată cât de eficientă este

Chiar dacă această cremă personalizată încă nu a fost lansată pe piață, medicul Lucian Popa a dezvăluit că ea va aduce ca și supliment celulele stem ale persoanei care o folosește. Acestea sunt menite să potențeze efectul de hidratare și de restaurare (cam de trei – patru ori), pe care îl conține crema, prin markerii specificii ai organismului fiecăruia.

„În această cremă se va aduce ca și supliment celule stem ale persoanei care o folosește și care, ulterior, va potența efectul de hidratare și de restaurare, pe care-l are crema prin markerii specifici ai corpului nostru și va plusa cam de trei – patru ori efectul.”, a declarat medicul primar de chirurgie plastică reconstructivă, Lucian Popa, în cadrul emisiunii BZI LIVE.

o femeie cu cremă pe față
Chiar dacă această cremă personalizată încă nu a fost lansată pe piață, medicul Lucian Popa a dezvăluit că ea va aduce ca și supliment celulele stem ale persoanei care o folosește.

Sfaturi pentru îngrijirea pielii și pentru menținerea prospețimii tenului. Dr. Lucian Popa: „Întreținerea noastră nu necesită niște lucruri mari de la început, dar necesită o persuasiune”

Medicul susține că întreținerea pielii nu necesită lucruri mari de la început, dar are nevoie de o persuasiune, are nevoie de grijă față de sănătatea interioară și exterioară.

Pentru menținerea proceselor biologice active și sănătoase trebuie să facem un singur lucru, acela de a le păstra la un nivel satisfăcător, în așa fel încât deprecierea țesuturilor să se facă mult mai încet.

„Întreținerea noastră nu necesită niște lucruri mari de la început, dar necesită o persuasiune, necesită să avem grijă de noi, necesită să facem ceea ce este bine în viața noastră în fiecare zi și, ca atare, în acest context, am putea să ne menținem. Apropo de alterările dinainte ale genului de care vorbeam, dacă nu ar exista așa ceva, am putea să fim veșnici, din cauză că procesele biologice oricum funcționează. Iar pentru procesele biologice noi nu trebuie să facem decât un singur lucru, să le menținem la un nivel satisfăcător în așa fel încât deprecierea țesuturilor noastre să se facă mult mai încet.”, a adăugat dr. Lucian Popa, medic primar chirurgie plastică reconstructivă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite