Cremă pentru iritații pe față la bebeluși. Ce ingrediente trebuie să conțină produsul potrivit

Pielea copiilor este deosebit de delicată și sensibilă, așa că este important să alegeți o cremă pentru iritații pe față la bebeluși. În acest articol vă va spune cum să alegeți o cremă de față pentru bebeluși, la ce să fiți atenți atunci când o cumpărați și ce ingrediente nu ar trebui să se regăsească în cremă.

Pielea copiilor este delicată și sensibilă la factorii externi nefavorabili, astfel încât crema de față pentru copii trebuie să îndeplinească mai multe criterii. Uneori, aerul prea uscat, frigul sau căldura de afară și apa dură pot face ca pielea copiilor să devină uscată și iritată. O cremă pentru copii ar trebui să protejeze pielea delicată a copilului dumneavoastră datorită ingredientelor emoliente pe care le conține. Pielea bebelușului tău pierde rapid din hidratare, iar o cremă de față pentru bebeluși ar trebui să prevină acest lucru. Atunci când este folosită, crema creează o peliculă protectoare subțire pe suprafața corpului, iar pielea rămâne hidratată pentru o perioadă lungă de timp.

Cremă pentru iritații pe față la bebeluși. Cum să evitați reacțiile alergice.

Pentru a evita iritațiile, uscăciunea, senzația de apăsare și roșeața, asigurați-vă că studiați cu atenție conținutul produsului înainte de a-l cumpăra și alegeți o cremă care este etichetată ca fiind hipoalergenică. De asemenea, fiți atentă la data de expirare.

Crema de față pentru copii trebuie să fie concepută pentru a avea grijă de pielea bebelușilor încă de la naștere. Aceasta trebuie să fie potrivită în special pentru pielea sensibilă, asigurându-i o hidratare de calitate. Crema conține uleiuri vegetale naturale, cum ar fi uleiul de jojoba, de migdale și de măsline, precum și extract de calendula cu efect calmant și antiinflamator. Nu conține parabeni sau sulfați, care sunt, de asemenea, foarte nedorite în produsele de îngrijire pentru adulți.

Crema de față pentru copii trebuie să protejeze în mod fiabil pielea delicată a copilului dvs. de îngheț, vânt, soare și va hidrata, dacă aerul din apartament este prea uscat din cauza dispozitivelor de încălzire. Crema trebuie să fie potrivită pentru bebeluși de la naștere și să conțină ulei de jojoba și extract de calendulă, în timp ce ingredientul activ este vitamina E, care are proprietăți de regenerare și vindecare. Producătorul trebuie să sublinieze faptul că crema nu conține parabeni, sulfați, parfumuri sau uleiuri minerale.

Ce sarcini trebuie să îndeplinească o cremă de față. Recomandările dermatologilor

O cremă de față pentru bebeluși trebuie să îndeplinească mai multe sarcini importante în același timp: hrănește, hidratează, calmează iritațiile și are un efect antiinflamator. Este potrivită în special pentru pielea sensibilă a bebelușilor încă de la naștere.

O cremă pentru iritații pe față la bebeluși foarte bună conține doar ulei de migdale și extract de calendulă. Aceasta nu trebuie să conțină coloranți, parabeni, sulfați sau uleiuri minerale. Metoda de aplicare este simplă, de câteva ori pe zi, trebuie doar să aplicați o cantitate mică de cremă pe pielea curățată în prealabil.

Ar putea părea dificil să alegeți o cremă pentru iritații pe față la bebeluși. Însă, cel mai important este ca produsul să nu conțină alcool, coloranți sau parfum, nu conține parabeni, sulfați sau uleiuri minerale, este hipoalergenică și are un pH neutru. Principalele ingrediente ale cremelor pentru copii sunt adesea lanolina, glicerina sau uleiuri vegetale, cum ar fi uleiul de cocos, uleiul de măsline, uleiul de migdale și uleiul de jojoba.

Pe aceeași temă

Cele mai citite