sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Ce spune Andreea Bălan despre rolul de mamă singură. ,,Viața ți se schimbă în totalitate…”

Multă lume este dornică să afle ce spune Andreea Bălan despre rolul de mamă singură. Celebra cântăreață s-a despărțit în urmă cu trei ani de George Burcea, tatăl fetițelor sale, însă procesul s-a finalizat de curând. Despărțirea artistei de fostul partener de viață a fost una controversată, aceștia luptând pentru custodia micuțelor Ella și Clara. Andreea Bălan le crește singură pe cele două fetițe și recunoaște că viața i s-a schimbat complet de când a divorțat. Iată cine este persoana care o ajută mereu pe vedetă, atât în carieră, dar și în educația și creșterea copiilor ei.

Ce spune Andreea Bălan despre rolul de mamă singură

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Cântăreața cucerește publicul cu energia debordantă și piesele sale. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Andreea Bălan a avut parte de multe suferințe în viața privată.

Aceasta a trecut printr-un divorț scanndalos și a rămas în relații nu tocmai bune cu George Burcea, tatăl fiicelor sale. Artista a obținut custodia copiilor și își asumă rolul de mamă singură. Mai mult, cântăreața nu regretă nimic din ce s-a întâmplat și reușește de minune să îmbine cariera cu viața de familie.

„Nu regret absolut nimic din ce s-a întâmplat și mi-am asumat orice decizie! Nu mi se pare greu să fii mamă singură și să-ți crești copiii singură, nu mi se pare greu! Adică, spun asta pentru toate mamele care sunt în această situație, din contră, în anumite aspecte, mi se pare mult mai bine așa!

E minunată viața când tu iei deciziile și faci ce vrei tu. E minunat că nu trebuie să te mai consulți. În fine, în situația de față, tatăl lor e și mult plecat și atunci toate deciziile le iau eu, nu trebuie să mă consult cu el și e minunat. Adică, mie îmi convine așa!

Refuz anumite proiecte sau emisiuni ca să stau acasă. Nici nu mai e nevoie, că eu acum nu mai sunt în promovare, adică nu mai trebuie să fac ceva pentru a deveni cunoscută. Eu acum doar trebuie să mențin ceea ce am, prin muzică, prin dans, prin televiziune, prin multe lucruri.”, a declarat vedeta.

În prezent, artista se dedică fiicelor sale, Ella și Clara, și se declară o mămică împlinită. Andreea Bălan se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri la evenimentele mondene. Cântăreața pozează sexy ori de câte ori are ocazia, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Pe Facebook, vedeta postează fotografii inedite împreună cu copiii săi, de care este tare mândră.

Cine o ajută pe artistă cu cele două fete ale sale

Andreea Bălan a recunoscut în repetate rânduri că are un program încărcat și un stil de viață agitat, însă nu neglijează viața de acasă și petrece cât mai mult timp posibil cu fiicele sale. Artista a mărturisit că mama sa locuiește împreună cu ea pentru a o ajuta în creșterea copiilor. Vedeta se simte norocoasă că o are alături pe cea care i-a dat viață și îi este cel mai mare sprijin.

„Mama locuiește cu noi și e foarte important să ai pe cineva care să fie zi de zi în casă. Și mama e cea care ține casa, de la cumpărături, la casă, la tot ce ține de organizarea casei. Și atunci mie îmi permite timpul să mă ocup de carieră. În fiecare zi eu le iau de la grădiniță și apoi petrecem câteva ore împreună, fie mergem la mall, fie la cățărat, fie patinăm, tot felul de activități.

Mi-am dorit dintotdeauna doi copii și mă bucur foarte mult că am două fetițe și că au vârste apropiate. Și viața ți se schimbă în totalitate, un părinte știe. Adică, dintr-o dată, punctul de gravitație nu mai ești tu, e copilul tău. (…) Indiferent de cum e viața mea și faptul că am divorțat, eu sunt foarte fericită cu ceea ce s-a întâmplat. Pentru că, acum, eu cu mama le cresc, noi le educăm cum dorim noi, le oferim tot ce e mai bun.”, a mai precizat artista.

Andreea Bălan nu regretă divorțul de George Burcea și le crește singură pe cele două fete ale sale. Artista reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o mămică fericită și împlinită.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite