duminică, 3 martie, 2024

Ce spune soția lui Denis Ștefan despre problemele din căsnicie. ,,Nu s-a schimbat…”

Multă lume este dornică să afle ce spune soția lui Denis Ștefan despre problemele din căsnicie. Frumoasa vedetă formează alături de actorul Denis Ștefan unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia au împreună două fetițe superbe și se bucură din plin de rolul de părinți. Cristina și Denis Ștefan sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată și își țin familia departe de ochii curioșilor. Iată cum reușeșsc cei doi să mențină pasiunea și iubirea în cuplu după 10 ani de căsnicie.

Ce spune soția lui Denis Ștefan despre problemele din căsnicie

Cristina și Denis Ștefan au o căsnicie fericită de mai bine de 10 ani și se bucură din plin de rolul de părinți. Ambii au o carieră artistică de succes și un program încărcat, însă reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Celebrul actor și frumoasa lui soție formează unul dintre cele mai discrete cupluri.

Cei doi au încercat mereu să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă. Deși au avut parte de multe provocări pe plan personal, Cristina Ștefan a dezvăluit că relația lor este la fel de frumoasă ca în prima zi și nu ezită să se surprindă unul pe celălalt cu gesturi tandre și surprize. Mai mult, îndrăgita dansatoare a mărturisit că nu este geloasă și are încredere în soțul ei, chiar dacă este înconjurat mereu de femei frumoase.

,,Nu sunt absolut deloc geloasă, din contră. Mi se pare mișto că după atâția ani și după telenovele și după tot ce face el, să fie la fel de apreciat. Este o chestie normală. Mă bucur, nu sunt genul care să dea coate. Nu am nicio problemă, vin fete, fac poze, cu noi, cu el, cu mine. Nu au fost momente deplasate din partea vreunei fete sau vreunei femei. Cât timp ești cu bun simț, vrei să faci o poză, vrei să schimbi 2-3 cuvinte, nu am nicio problemă.”, a declarat soția lui Denis Ștefan.

Cristina Ștefan are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei, care o răsfață mereu și îi este alături. Actorul este un tată devotat și petrece mult timp cu cele două fete ale sale. Și soția lui Andi Moisescu radiază de fericire și se declară o femeie împlinită pe plan personal și profesional. O altă vedetă care reușește să îmbine cariera cu viața de familie este prezentatoarea și actrița Alina Pușcaș. Aceasta are trei copii superbi de care este tare mândră.

Cristina Ștefan nu se vede prea curând mamă pentru a treia oară

Cristina și Denis Ștefan au două fete, pe Delia și Dominique. Fosta ,,bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor recunoaște că viața i s-a schimbat complet de când a devenit mamă și deocamdată nu este pregătită să aducă pe lume al treilea copil. Frumoasa dansatoare este ajutată mereu de soțul ei celebru și se bucură din plin de provocările vieții de familie.

,,Trebuie să acorzi atenție și timp copiilor. Așa, să mă apuc, aș putea să fac și 6 copii, dar vreau să fiu acolo. Acum este momentul lui Domi, în care petrec cel mai mult timp cu ea. De asta mi-am și luat cei 2 ani în care stau acasă. Pe viitor, nu spun nu, dar în momentul acesta cred că totul este complet, nu văd al treilea copil venind atât de repede. (…)

Denis este genul de bărbat implicat. Este tot ce îmi trebuie. Mai ieșim la evenimente, ne facem timp și pentru noi. Da, trebuie să gestionezi foarte bine timpul și trebuie să îți trăiești și viața. Copiii cresc, sunt pe lângă tine. Ne mai rupem un weekend, plecăm într-un city break. (…) Contează foarte mult în viața de cuplu să aveți timp unul pentru celălalt.”, a mai precizat soția actorului.

Cristina și Denis Ștefan trăiesc de mai bine de 10 ani o frumoasă poveste de dragoste și radiază de fericire de când sunt părinți. Cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată și își țin familia departe de lumina reflectoarelor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite