duminică, 21 iulie, 2024

Corina Caragea, criticată de internauți pentru pozele din concediu. ,,Sunt măritată cu un domn în vârstă generos și stau toată ziua în vacanțe de lux…”

Corina Caragea a fost recent criticată de internauți pentru pozele din concediu. Prezentatoarea de la Pro Tv este pasionată de călătorii și nu ezită să meargă în locuri exclusiviste. Ultima postare a vedetei a declanșat un val de reacții pe rețelele de socializare. Corina Caragea nu a mai rezistat și a transmis un mesaj tranșant celor care o critică.

Corina Caragea, criticată de internauți pentru pozele din concediu

Corina Caragea este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro Tv arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și cucerește publicul cu energia debordantă și fizicul de invidiat.

Când vine vorba de viața privată, Corina Caragea este extrem de discretă. Aceasta își ține familia departe de ochii curioșilor și evită să vorbească prea des despre bărbatul care i-a cucerit inima și cu care are o relație de mulți ani, afaceristul Robert Pongracz.

Recent Corina Cragea a răbufnit în mediul online după ce a fost criticată de internauți că este o femeie întreținută și merge numai în vacanțe.

„Așa cum cred mulți, căci mai văd comentarii în social media, eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă generos și stau toată ziua în vacanțe de lux. Glumesc. Îmi place foarte mult să călătoresc, este pasiunea care îmi mănâncă cei mai mulți bani.

Eu nu dau banii pe rochii, bijuterii, mașini, terenuri și așa mai departe, ci vânez oferte, zbor și cu companii low cost deseori și dacă am un weekend liber sau două-trei zile, îmi place să plec undeva.

Nu sunt non-stop în vacanță și nici nu sunt măritată cu un milionar. Impresia oamenilor asta e, induși în eroare de feed-ul meu de Instagram plin de poze din călătoriile mele. Când dorm pe mine cu noaptea în cap duminica, în cabina de montaj, mai postez o amintire.”, a declarat Corina Caragea.

Ce spune prezentatoarea despre marea sa pasiune

Corina Caragea este pasionată de călătorii și este adepta destinațiilor sălbatice. Recent, vedeta a fost în Singapore, unde a avut parte de câteva zile de relaxare, însă își dorește să ajungă în Bora Bora.

„Destinația la care visez dintotdeauna este Bora Bora și niciodată nu e momentul potrivit. Financiar este un efort foarte mare, dar este și foarte departe. Traversezi așa cam toată Planeta și trebuie să faci mult timp economii. Dar sper ca într-o zi să ajung. Mi se pare Paradisul pe Pământ. (…)

Îmi dau toți banii pe vacanțe. Nu am vile, mașini, bijuterii, genți scumpe, pantofiori și așa mai departe. Investesc în mine și în amintirile mele, și în dezvoltarea mea. Consider că să călătorești e cea mai bună lecție de dezvoltare personală.”, a mai spus ea.

Corina Caragea nu ține cont de criticile celor din jur și se bucură din plin de viață. Prezentatoarea se declară o femeie împlinită pe plan personal alături de partenerul ei, Robert Pongracz, însă este extrem de discretă când vine vorba de viața sa privată. Vedeta arată spetaculos și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite