joi, 23 mai, 2024

Cum s-a schimbat viața actriței Eugenia Șerban după ce s-a vindecat de o boală necruțătoare. ,,A fost cel mai de temut dușman cu care am luptat…”

Multă lume este dornică să afle cum s-a schimbat viața actriței Eugenia Șerban după ce s-a vindecat de o boală necruțătoare. Artista a trecut prin suferințe greu de imaginat, fiind diagnosticată în anul 2019 cu două forme grave de cancer. Vedeta a demonstrat tuturor că este o femeie puternică și a învins boala, dar a rămas marcată de episodul dureros din viața sa. Iată cu ce se ocupă în prezent Eugenia Șerban și cum reușește aceasta să se mențină în formă.

Cum s-a schimbat viața actriței Eugenia Șerban după ce s-a vindecat de o boală necruțătoare

Eugenia Șerban este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta cucerește publicul de fiecare dată cu personajele sale memorabile și atrage multe priviri când apare la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta are o carieră artistică impresionantă și se bucură din plin de aprecierea colegilor de breaslă.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Eugenia Șerban a avut parte de multe suferințe în viața privată. Aceasta a fost diagnosticată în anul 2019 cu două forme de cancer, ovarian și la sân, și au urmat ani grei pentru frumoasa artistă. Cu toate acestea, actrița și-a păstrat optimismul și a reușit să învingă boala nemiloasă. Recent, Eugenia Șerban a oferit câteva detalii dureroase despre cea mai dificilă perioadă prin care a trecut, dezvăluind cât de mult s-a schimbat viața sa după ce a fost la un pas de moarte.

„În viața mea nu va mai exista ‘nu pot’, căci mi-am dat seama că se poate. Acum am învățat să mă iubesc mai mult, să petrec mai mult timp cu mine și să nu mai las pe mâine orice lucru care m-ar putea bucura azi. Auzi cuvântul cancer în fiecare zi și trebuie să te obișnuiești cu acest cuvânt. Acum și-a pierdut puterea în fața mea. Nu mai are aceeași rezonanță, nu mă mai sperie. Știu că pot să lupt cu el și știu că l-am învins. A fost cel mai de temut dușman cu care am luptat  în  această viață. Și am ieșit învingătoare.”, a declarat actrița.

În prezent, Eugenia Șerban se dedică profesiei sale de succes și publicului care o îndrăgește atât de mult. De momente grele pe plan personal a avut parte și Rona Hartner. Aceasta a luptat și ea cu o boală cruntă, iar acum se bucură din plin de viață. O altă actriță care a avut parte de suferințe în plan amoros este Adriana Titieni. Artista a trecut printr-un divorț dureros, dar în prezent nu ține cont de vârstă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Ce spune vedeta despre transformările fizice prin care a trecut

Eugenia Șerban a învins o boală necruțătoare și s-a reinventat pe plan personal. Actrița a optat pentru o schimbare de look deosebită, care o ajută să își mențină un tonus bun. Vedeta și-a vopsit părul albastru și nu are de când să renunțe prea curând la această culoare. Mai mult, Eugenia Șerban se află într-o formă fizică de invidiat și se mândrește cu o siluetă fără cusur. Aceasta a dezvăluit care sunt trucurile ei de înfrumusețare și cum reușește să arate atât de bine la vârsta de 53 de ani.

,,Mi-am ales culoarea atunci când a început să crească părul. Nu știu dacă îmi place culoarea albastru, dar m-am obișnuit și momentan rămân așa. Îmi dă o stare mai bună. Cel mai probabil, am o genă bună. Aș vrea să mai slăbesc câteva kilograme ce tocmai le-am pus pe mine, dar este greu. Nu știu cum am reușit să mă îngraș, pur și simplu se întâmplă. Aș vrea să mai slăbesc vreo patru – cinci kilograme. Nu am mâncat nimic deosebit, culmea, și nu înțeleg de ce m-am îngrășat. (…) Cred că eleganța, bunul simț, caracterul, acestea sunt de purtat la noi.”, a mărturisit vedeta.

Eugenia Șerban a avut parte de multe suferințe în viața privată, dar în prezent se declară o femeie împlinită și se bucură din plin de aprecierea publicului. Actrița face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se mândrește cu o carieră artistică de succes.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite