vineri, 14 iunie, 2024

Cum se descurcă Andreea Vasile în ipostaza de mamă. Fosta logodnică a lui Mihai Bendeac face furori la evenimentele mondene

Multă lume este dornică să afle cum se descurcă Andreea Vasile în ipostaza de mamă. Frumoasa actriță este căsătorită cu un regizor faimos, nimeni altul decât Tudor Giurgiu. Aceștia au împreună un băiețel superb de care sunt tare mândri. Andreea Vasile are o carieră de succes în actorie și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Fosta logodnică a lui Mihai Bendeac face furori la evenimentele mondene și arată spectaculos la vârsta de 39 de ani.

Cum se descurcă Andreea Vasile în ipostaza de mamă

Andreea Vasile este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta s-a remarcat recent în filmul românesc „Ramon” unde a jucat alături de Pavel Bartoș. Artista are o carieră de succes și colaborează cu artiști celebri. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Andreea Vasile se declară o femeie împlinită în viața privată.

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac este căsătorită cu regizorul Tudor Giurgiu și radiază de fericire de când este mamă. Actrița a dezvăluit recent că viața i s-a schimbat complet de când l-a adus pe lume pe băiețelul ei și este mai fericită ca oricând. Andreea Vasile a recunoscut că își dorește ca fiul ei să îi calce pe urme. Din acest motiv, vedeta îl duce pe băiețelul ei foarte des la spectacole de teatru pentru copii, dar îl ia și atunci când trebuie să ajungă la filmări și nu are cu cine să lase copilul.

„Îi place să meargă la teatru, l-am dus de foarte mic la teatru pentru copii. Îi place zona asta. (…) Cred că este important în dezvoltarea lui și prezența la teatru, la film, la balet. Încerc pe cât posibil să-l duc în cât mai multe locuri. La filmări l-am luat o singură dată când nu aveam altă soluție și a stat Elvira Deatcu cu el. A trebuit să-l țină vreo patru ore până când a venit mama mea. Săraca Elvira a stat cu el, dar el a stat foarte cuminte. Elvira e o doică foarte bună. A fost minunată.”, a declarat vedeta.

În prezent, Andreea Vasile se dedică profesiei și familiei sale de care este tare mândră. Actrița se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Ce spune actrița despre provocările din viața de familie

Andreea Vasile are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei, Tudor Giurgiu. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Actrița se declară o femeie împlinită la vârsta de 39 de ani și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta este rezervată în declarații când vine vorba de planul personal și preferă să își țină familia cât mai departe de ochii curioșilor.

Artista se mândrește cu o siluetă fără cusur și atrage multe priviri când se afișează în spațiul public. Vedeta a dezvăluit recent care sunt trucurile ei de înfrumusețare și cum reușește să se mențină în formă.

„Mi-ar plăcea să am un secret și să vă zic acum că fac niște chestii absolut spectaculoase în trei pași, dar nu. Alerg mult după fii-miu care este în perioada aia în care e hiperactiv și cam asta fac. Și când mai am timp, din când în când, merg foarte mult pe jos, mai merg la sală din când în când și merg cu trotineta. Nu mai am mașină, merg cu trotineta, și nu cu trotineta electrică.”, a precizat aceasta.

Andreea Vasile are o carieră artistică de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soț și copil. Vedeta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite