vineri, 14 iunie, 2024

De necrezut cât a plătit pe o porție de cartofi prăjiți în Eforie Nord! Val de reacții ostile cu privire la tarifele de pe litoral

Bătaie de joc pe litoralul românesc. Prețurile exorbitante a costurilor unei vacanțe pe litoralul românesc îi fac pe mulți să bată în retragere. Oamenii se plâng de sumele uriașe pe care au ajuns să le scoată din buzunar pe mâncare, cazare, șezlonguri. Un turist s-a plâns în mediul online în legătură cu cât a plătit pe o porție de cartofi prăjiți în Eforie Nord.

Un turist a rămas fară cuvinte când a aflat cât trebuie să plătească pentru o porție de cartofi prăjiți în Eforie Nord. Sezonul estival nu a început cu dreptul pe litoralul românesc. Prețurile au ajuns la un nivel dramatic, iar numărul românilor care hotărăsc să își petreacă concediul în stațiunile de pe litoral este în scădere.

Cât a plătit pe o porție de cartofi prăjiți în Eforie Nord un turist

Stațiunile Mamaia și Vama Veche sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai scumpe, dar se pare că și în Eforie Nord situația nu este una tocmai strălucită, având în vedere prețurile uriașe pentru o escapadă de câteva zile. Unele localuri care oferă porții de mâncare cel puțin modeste, au ajuns să pretindă niște sume colosale.

Un român aflat în Eforie Nord a povestit revoltat cum, pentru o porție de cartofi, o ceafă de porc și doi cârnați i-au fost ceruți 97 de lei. Pe lângă prețul exagerat de mare, bonul fiscal eliberat a fost făcut în ”dorul lelii”. Pe acesta se arăta că românul ar fi achitat suma respectivă pentru un kg de cartofi și jumătate de kilogram de cârnați, fără ceafa de porc, dar și cantități total diferite față de ce a primit clientul.

Cât costă să închiriezi un șezlong în stațiunile Mamaia, Vama Veche, Costinești și Constanța

Stațiunea Vama Veche este clasată pe o poziție inferioară din punct de vedere al infrastructurii. Drumurile sunt pline de gropi oriunde dai cu ochii, iar multe dintre acestea nu sunt asfaltate sau pietruite, iar praful plutește în aer. Plajele sunt de cele mai multe ori murdare, și de altfel, întreaga stațiune se prezintă neîngrijită. Cu toate acestea, tinerii sunt atrași de libertatea și lipsa de condiționare pe care o regăsesc aici, ei venind în mod special pentru a merge să petreacă în cluburi. Însă, pe fondul popularității în creștere a stațiunii, prețurile nu se lasă mai prejos decât cele din Mamaia Nord. Închirierea unui șezlong pentru un weekend costă 60 de lei, însă, pe unele plaje se poate negocia și scoate un preț cu 10 lei mai mic.

După un val imens de opinii ostile cu privire la tarifele nejustificate, administratorii plajelor din Mamaia Nord au hotărât că ar fi mai bine pentru afacerea lor, să coboare prețurile. Aici, un șezlong închiriat pentru o zi pe plajă oscilează între 30 și 50 de lei.

În fosta „stațiune a tineretului”, Costinești, pentru a petrece o zi din weekend pe un șezlong în zona Obeliscului, trebuie să achităm 30 de lei. Această destinație de vacanță are un potențial destul de promițător, însă ani la rândul a fost neglijată. Multe dintre hotelurile din stațiune au fost abandonate, ajungând în stadiul de ruină. După ce au aflat cât a plătit pe o porție de cartofi prăjiți în Eforie Nord un turist, administratorii plajelor au hotărât să scadă tarifele. Pe plaja din Constanța, pentru un șezlong trebuie să achităm 35 de lei pe zi.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite