vineri, 14 iunie, 2024

Deea Maxer și Robert Drilea, dezvăluiri neașteptate despre căsătorie și copii. Fosta soție a lui Dinu Maxer a dat vestea cea mare

Deea Maxer și Robert Drilea au făcut recent dezvăluiri neașteptate despre căsătorie și copii. Cei doi îndrăgostiți au planuri mărețe de viitor și sunt mai fericiți ca oricând. Fosta soție a lui Dinu Maxer a dat vestea cea mare și a oferit detalii picante despre bărbatul care i-a cucerit inima, după divorțul dureros.

Deea Maxer și Robert Drilea, dezvăluiri neașteptate despre căsătorie și copii

Deea Maxer și-a refăcut viața după divorțul de Dinu Maxer și este mai fericită ca oricând alături de Robert Drilea. Bruneta iubește din nou și are planuri mărețe de viitor. Aceasta își dorește să devină mamă pentru a treia oară.

Robert Drilea are doar cuvinte de laudă pentru partenera sa și se declară un bărbat împlinit. Deea Maxer a oferit câteva detalii despre relația sa de iubire, dar și despre bărbatul care i-a cucerit inima.

„Robert își doreste copii, vrea să fie tată. Ca orice cuplu am discutat toate aspectele legate de viitor, de viață și avem planuri frumoase, iar cu sănătate și înțelepciune, sper să le ducem la capăt, să le împlinim.

Da, sunt îndrăgostită! Da, sunt într-o relație! Da, îmi sum! Sper să ne țină, avem două case acum, adică el stă la mine și eu la el. Și nu, nu este prea repede pentru că divorțul de fostul meu soț nu a fost în momentul în care v-am anunțat, detașamentul nostru sentimental a fost de foarte mult timp.

Pe Robert l-am cunoscut înainte de Paște, după divorț, prin niște prieteni. Robert nu știa cine e Deea Maxer. Robert a cunoscut-o pe Andreea de la zero. Nu știa absolut nimic despre mine”, a precizat vedeta.

Cum se înțelege vedeta cu fostul soț

Deea Maxer a rămas în relații bune cu fostul partener de viață, Dinu Maxer, și se dedică împreună celor doi copii. Mai mult, bruneta a precizat că iubitul ei s-a atașat de Andreas și Maysa.

„Despărțirea de Dinu nu afectează în niciun fel copiii. Cei mici sunt foarte bine în momentul de față. Maysa este în permanență în București. Are tot felul de activități la grădiniță și mă ocup atât eu, cât și părinții mei care sunt aici în București

Robert iubește foarte mult copiii, este înconjurat de copii. Este familist. Îi iubește foarte mult pe Andreas și pe Maysa. Își petrece foarte mult timp cu Maysa, pentru că locuim ,oarecum, împreună. Locuim în două case, ori la mine, ori la el. Dacă Maysa este în permanență cu mine, este în permanență și cu Robert. S-au atașat unul de altul. Pentru mine contează foarte mult. Omul de lângă mine, pe lângă faptul că trebuie să mă iubească pe mine, trebuie să îmi accepte copiii.”, a spus Deea Maxer.

Deea Maxer are doar cuvinte de laudă pentru noul ei iubit, Robert Drilea, și se declară o femeie împlinită. Fosta soție a lui Dinu Maxer are planuri mărețe de viitor și își dorește să devină mamă din nou. Bruneta și partenerul ei sunt mai fericiți ca oricând și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în spațiul public.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite