vineri, 14 iunie, 2024

Diana Munteanu, nemachiată și în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Cum reușește vedeta să se mențină în formă

Diana Munteanu s-a afișat recent nemachiată și în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Aceasta este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton și face furori de fiecare dată când se afișează în lumina reflectoarelor. Celebra prezentatoare tv se mândrește cu o siluetă fără cusur, însă nu de puține ori a fost criticată pentru că a slăbit prea mult. Cu toate acestea, Diana Munteanu nu ține cont de replicile dure ale celor din jur și se bucură din plin de celebritate. Iată cum reușește vedeta să se mențină în formă.

Diana Munteanu, nemachiată și în ipostaze sexy pe rețelele de socializare

Diana Munteanu este una dintre cele mai curtate femei din lumea mondenă. Vedeta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri și a avut parte de povești de dragoste controversate. Cu toate acestea, prezentatoarea tv își asumă trecutul amoros tumultuos și se bucură din plin de viață. La vârsta de 44 de ani, Diana Munteanu arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Recent, vedeta s-a pozat nemachiată și în ipostaze sexy pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Mulți internauți au apreciat-o pe Diana Munteanu pentru silueta perfectă, însă nu au lipsit și replicile dure. Îndrăgita prezentatoare tv a fost criticată pentru că a slăbit prea mult, însă aceasta este încântată de modul în care arată în prezent.

„Mă simt perfect, cum spuneam. Probabil cel mai bine! 54 de kilograme, la înălțimea de 1,71 m, consider că e o greutate optimă.”, a precizat vedeta tv.

Diana Munteanu se dedică în prezent proiectelor sale de televiziune și fiului ei de care este tare mândră. Frumoasa prezentatoare reușește de minune să îmbine cariera cu viața de familie și se declară o femeie împlinită. Vedeta face furori pe Instagram și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Cum reușește vedeta să arate atât de bine

Diana Munteanu este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Celebra prezentatoare tv este extrem de activă și în mediul online unde are un număr impresionant de urmăritori. Recent, Diana Munteanu a dezvăluit care sunt trucurile ei de înfrumusețare și ce reguli respectă pentru a se menține în formă.

„Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricţii în ceea ce priveşte mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viaţă. Şi nu mai pare deloc un sacrificiu! Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mea! (…) Echilibrul este cuvântul de bază! În orice! Dar asta mai vine şi odată cu vârsta. (…)

În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata.”, a precizat vedeta.

Diana Munteanu s-a afișat nemachiată pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Vedeta se bucură din plin de celebritate și atrage multe priviri atunci când se afișează la evenimentele mondene.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite