sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Dieta cu mere. Câte kilograme poți pierde urmând acest regim?

Nutriționiștii consideră că dieta cu mere este una dintre cele mai ușoare și mai eficiente diete. Merele conțin mulți nutrienți care sunt foarte necesari pentru organismul nostru. Merele sunt un produs alimentar cu puține calorii care vă ajută să scăpați de excesul de greutate. De aceea, merele sunt adesea folosite în diferite tipuri de diete. E

Această dietă cu mere este recomandată pentru 3 zile și pentru 5 zile. Prin această dietă cu mere, veți putea pierde până la 5 kilograme de greutate în plus. Dar va trebui să munciți din greu pentru asta. Mai jos veți vedea rețeta dietei pentru 3 zile și pentru 5 zile. Asigurați-vă că o urmați exact cum este oferită de către specialiști. Cu toate acestea, nu uitați că o astfel de dietă nu trebuie ținută mai mult de 1 dată în 3 luni.

Dieta cu mere. Indicații pentru zilele de regim

În fiecare zi, timp de trei zile, ar trebui să mâncați 2 kg de mere și să beți 2 litri de apă minerală necarbogazoasă, sunt posibile decocturile din plante și ceaiul verde fără zahăr. Împărțiți merele în 6 porții. Dacă senzația de foame este insuportabilă, puteți mânca 3-5 pesmeți de secară pe zi.

Rețetă pentru dieta cu mere timp de 5 zile constă în faptul că în prima zi trebuie să consumați 1 kg de mere, a doua zi 1,5 kg de mere, a treia zi 2 kg de mere și a patra zi 1,5 kg de mere. În schimb pentru a 5-a zi este bine să mâncați 1 kg de mere. Beți multă apă minerală plată sau apă potabilă și ceai verde neîndulcit, în orice cantitate.

Dacă foamea este foarte greu suportat, puteți mânca 2-3 felii de pâine de secară pe zi începând cu a treia zi de dietă. Trebuie să vă retrageți treptat din dieta cu mere. Se recomandă să mâncați doar legume proaspete sau fierte timp de 2 zile după dietă.

Dieta cu mere este o pierdere eficientă în greutate într-o perioadă scurtă de timp și o curățare completă a organismului. O astfel de dietă nu este recomandată persoanelor care suferă de boli ale tractului gastro-intestinal, iar dacă aveți boli cardiovasculare, adăugați aproximativ 100 g de zahăr la 1 kg de mere. Și nu uitați să vă consultați medicul înainte de a începe o dietă cu mere.

Câte kilograme pot pierde urmând acest regim alimentar?

Judecând după recenzii, dieta cu mere ajută într-adevăr să pierzi în greutate rapid și sigur în câteva zile. De exemplu, dieta cu chefir și mere timp de 7 zile va ajuta la pierderea a până la 10 kg. Meniul dietei cu mere este potrivit pentru cei care nu mănâncă carne și alte produse vegetale.

Eficacitatea unei cure de curățare cu mere depinde de caracteristicile individuale ale organismului și de combinația de produse aleasă. Unele persoane pot pierde până la 1,5-2 kg, în timp ce altele nu pierd mai mult de 200 de gr.

Dieta cu mere vă poate ajuta să slăbiți. Iar motivul este foarte simplu. Merele sunt pline de pectină, care interacționează cu sucul gastric pentru a te face să te simți sătulă rapid. Pe lângă pierderea în greutate și vitaminizare, consumul de mere ajută la scăderea colesterolului. Fructul conține pectină. Aceasta împiedică formarea plăcii în vasele de sânge.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite