vineri, 12 aprilie, 2024

Discursul așteptat de toată lumea! Vladimir Putin: „Occidentul este vinovat pentru declanșarea conflictului din Ucraina!“

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ținut marți, 21 februarie 2023, un discurs așteptat de toată lumea. Discursul anual privind starea națiunii ținut de liderul rus s-a axat în principal pe războiul din Ucraina. Liderul de la Kremlin a vorbit din nou despre „operațiune militară specială” din Ucraina și care au fost cauzele care au impus-o, dar și despre faptul că a propus NATO planuri de pace și că acestea nu au fost bine primite.

Discursul așteptat de toată lumea! Vladimir Putin: „SUA caută putere nelimitată în afacerile mondiale“

În discursul adresat membrilor celor două camere ale parlamentului și comandanților militari, la doar câteva zile înainte de aniversarea unui an de la invazia Rusiei, Vladimir Putin a vorbit despre „operațiune militară specială” din Ucraina, dar a făcut și comentarii privind economia și politica socială a Rusiei.

Vladimir Putin și-a început discursul prin prezentarea din nou a motivelor oficiale pentru lansarea „operațiunii militare speciale” din Ucraina. Liderul de la Kremlin a spus că Rusia luptă pentru a elibera oamenii din Ucraina care așteptau să fie salvați de „naziști“ deoarece erau ostaticii propriului regim.

mai multe persoane pe front razboi Ucraina
Președintele rus a mai afirmat că Moscova a propus planuri de pace NATO și că acestea nu au fost primite bine

Președintele rus a mai afirmat că Moscova a propus planuri de pace NATO și că acestea nu au fost primite bine.

„Vă vorbesc într-un moment dificil și cheie pentru țara noastră, într-un moment de schimbări profunde peste tot în lume. Am făcut tot ce a fost posibil, cu adevărat tot ce a fost posibil, pentru a rezolva problema din Ucraina prin mijloace pașnice. Am negociat o cale pașnică de ieșire din acest conflict dificil, dar se pregătea un scenariu complet diferit. Occidentul este vinovat pentru declanșarea conflictului din Ucraina. Țările occidentale, în frunte cu SUA, caută putere nelimitată în afacerile mondiale. Noi am propus planuri de pace NATO, dar acestea nu au fost bine primite“, a spus Vladimir Putin.

obuzier front Ucraina
Președintele Rusiei a promis că va continua sistematic ofensiva Moscovei în Ucraina

Propagandă pentru familie și decadența lumii occidentale

Vladimir Putin a vorbit și despre imoralitatea Vestului care promovează homosexualitatea, în timp ce el își dorește în Rusia să domnească moralitatea, așa cum spune orice religie.

„Au distrus familii, au distrus vieți. Pot face ce vor. Oameni iau dreptul să trăiască așa cum vor. Noi nu ne amestecăm în viața oamenilor, așa cum o fac ei. În religiile lumii, se spune că familia este uniunea dintre un bărbat și o familie. Iată ce fac: promovează relațiile dintre persoanele de același sex, promovează pedofilia. Biserica Anglicană intenționează să ia în considerare ideea unul Dumnezeu neutru din punct de vedere al genului, ei nu știu ce fac. Milioane de oameni din Vest că se întâmplă un dezastru spiritual. Dar asta e problema lor. Noi vrem să apărăm copiii noștri împotriva degradării promovate de Vest. Ei trebuie să trăiască cu această responsabilitate. Noi trebuie să fim uniți și să respectăm moralitatea“, a menționat liderul rus.

Președintele Rusiei a promis că va continua sistematic ofensiva Moscovei în Ucraina, în ciuda sprijinului oferit țării vecine de către NATO.

„Pas cu pas, vom rezolva cu atenție și sistematic obiectivele cu care ne confruntăm. Proiectul «anti-Rusia» gândit de SUA înseamnă canalizarea agresiunii către Est pentru a alimenta un război în Europa. Occidentul vrea să schimbe conflictul local în unul global. Existența țării noastre este în joc însă înfrângerea țării noastre pe câmpul de luptă este imposibilă“, a adăugat Vladimir Putin.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite