vineri, 14 iunie, 2024

Fiica lui Mihai Morar a fost operată. Prin ce a trebuit să treacă Roua la numai 3 ani şi jumătate

Sărbătorile de iarnă nu au fost tocmai fericite pentru cunoscutul prezentator al Radio ZU. Roua, fiica lui Mihai Morar, a fost operată de urgenţă după ce a fost diagnosticată cu pneumonie.

Unul dintre prezentatorii emisiunii „Oraşul Faptelor Bune” a fost nevoit la acea perioadă să lipsească din spaţiul public din cauza problemelor de sănătate pe care le avea copilul său.

„Roua și mama ei sunt urcate în ambulanță, traversează tot orașul și ajung la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie. Mi se părea că e prea mult pentru un copil, într-o singură zi, şi acolo am aflat ce o așteaptă pe Roua. Pneumonia era atât de agresivă încât medicii au hotărât să o opereze pentru a-i drena lichidul din plămâni. Nu știu când v-ați simțit voi neputincioși ultima oară, dar neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este, sigur, cel mai greu de dus dintre toate neputințele. Cred că de la moartea bunicilor mei n-am primit un mesaj mai dureros decât ăsta”, a dezvăluit Mihai Morar.

În trecut, Mihai Morar a discutat despre posibilitatea de a avea al patrulea copil.

Fiica lui Mihai Morar a fost operată. Ce a dezvăluit prezentatorul Radio ZU

La finalul anului 2022, Mihai Morar a avut parte de un moment dureros. După ce totul a revenit la normal, prezentatorul de radio a avut curajul să se deschidă în faţa oamenilor şi să povestească tuturor ce lecţie a primit de la fiica sa Roua.

DJ-ul român a relatat cum înainte cu o zi de proiectul ”Oraşul Faptelor Bune”, fiica sa cea mică se simţea rău. Micuţa avea febră şi primise diagnosticul de amigdalita acută. Urma tratament specific de câteva zile şi se afla sub observaţia medicului de aproximativ o săptămână. Însă, din păcate, boala a evoluat extrem de rapid ajungând la pneumonie cu acumulare mare de lichid. În acest caz au fost necesare măsuri urgente pentru a o salva pe Roua.

Mihai Morar a transmis că fiica să nu a văzut niciodată un salon de spital sau o cameră de gardă. Tocmai de aceea, în momentul respectiv prezentatorul de televiziune s-a simţit extrem de neputincios pentru că nu putea face absolut nimic pentru copilul său. Însă, din fericire, totul a decurs conform planului şi Roua a fost salvată. Morar a ţinut să adauge că se bucura că sistemul medical din România încă mai are oaze de umanitate.

„Roua a fost operată, tratată și salvată într-un spital de stat, fără niciun telefon, fără nicio intervenție. Pacienta s-a numit Roua Morar, nu fiica lui Morar. Știu că e la modă să dărâmi sistemul de sănătate, și așa șubred, dar în sistemul de Stat există oaze de umanitate, cum e locul ăsta în care a fost fiica mea”, a povestit Mihai Morar.

Micuţa Roua a emoţionat medicii de la Spitalul de Copii Marie Curie din București

Roua, fiica lui Mihai Morar, în vârstă de doar 3 ani şi jumătate, a reuşit să emoţioneze până la lacrimi medicii care s-au ocupat de îngrijirea sa. Omul de radio a mai adăugat cât fiica sa cea mică a impresionat cadrele medicale chiar în prima zi a internării, moment în care le-a spus că vrea să devină medic pentru a-i face bine pe alţii. Mai mult decât atât, în momentul externării, Roua i-a spus doctorului că într-o bună zi va fi colegă sa de muncă. Medicul a izbucnit în lacrimi, după cele auzite.

“Imediat după ce s-a internat și era în spital, Roua le spunea tuturor ce vrea să facă. Familiei, apropiaților, tuturor, le spunea că ea se face medic. Întrebată de ce, a zis că vrea să-i facă bine pe alții. Iar la externare, când i-a scos medicul rezident cateterul de la gâtuț, i-a spus că ea o să lucreze cândva cu el.În momentul ăla, am văzut ochi umezi pe chipul omului în halat”, a povestit Mihai Morar în podcast-ul pe care îl moderează pe YouTube, Fain & Simplu.

Chiar dacă fiica lui Mihai Morar a fost operată, Roua în aceste momente se află în afara oricărui pericol.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite