sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Mihai Morar, confesiuni sincere despre momentul în care și-a schimbat complet viața. ,,Am făcut mișto de oameni foarte mulți ani…”

Mihai Morar a surprins recent publicul cu confesiuni sincere despre momentul în care și-a schimbat complet viața. Îndrăgitul om de radio și televiziune a dezvăluit că în ultimii ani a trecut prin câteva transformări atât la nivel de comportament, dar și din punct de vedere emoțional. Mihai Morar a recunoscut că o perioadă lungă de timp îi ironiza pe cei din jurul său și era adesea răutăcios, până să apară consecințele. Iată ce spune faimosul prezentator tv despre momentul din viața sa care avea să îl schimbe radical.

Mihai Morar, confesiuni sincere despre momentul în care și-a schimbat complet viața

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Acesta are o carieră de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de celebritate, Mihai Morar se mândrește cu familia sa frumoasă. Moderatorul tv are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa, Gabriela, și se bucură din plin de rolul de tătic.

Mihai Morar este extrem de activ nu doar în lumea mondenă, ci și pe rețelele de socializare. Nu de puține ori acesta a împărtășit cu fanii experiențe din viața privată. Recent, îndrăgitul om de radio și televiziune a dezvăluit că în trecut a fost răutăcios și făcea mișto de cei din jurul său.

„Îmi venea foarte ușor să fac mișto de oameni. Și am făcut mișto de oameni foarte, foarte mulți ani și credeam că miștoul ăsta îmi aduce validare. Și urcam treaptă cu treaptă… o scară a miștoului. Știți ce s-a întâmplat când am ajuns în vârf? Am căzut cu scara în direct la televizor. Eu sunt Mihai Morar și am căzut cu scara la televizor.

Momentul meu de trezire a fost cel în care am dat cu capul de pământ. Eu, efectiv, luam viața la mișto, luam oamenii la mișto și mă luam pe mine la mișto. Mi-am dat seama că miștoul nu-mi aparține pentru că eu vin din cu totul și cu totul altă parte în care noi ziceam, când era ceva frumos, când era ceva drăguț, noi nu ziceam fain.

Așa a apărut și podcastul Fain și Simplu care pentru mine este cea mai bună lecție personală pe care mi-am dat-o de a putea să stau la o masă ore în șir cu oameni și a-i asculta pur și simplu. Și în momentul în care nu iei oamenii la mișto o să descoperi că în absolut orice persoană cât de faină este.”, a declarat acesta.

Ce spune prezentatorul despre soție și copii

Mihai Morar se declară un bărbat împlinit pe plan profesional și personal. Acesta are o căsnicie fericită de mulți ani și se bucură din plin de rolul de tată. Prezentatorul tv are doar cuvinte de laudă când vine vorba de femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă și i-a dăruit trei fete superbe. Mihai Morar este un soț și un tată devotat și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

,,Viața cu fete este minunată. Ele sunt protective, ele sunt empatice. Nu știu cum e cu băieți, că nu am avut. Fetele au și spiritul acesta matern și simțul acesta al ordinii, al curățeniei, al organizării. E bine cu fete în casă, e minunat.”,  a declarat acesta.

Mihai Morar are o relație apropiată cu fanii săi și împărtășește cu aceștia experiențe din viața privată. Recent, celebrul om de radio și televiziune a dezvăluit care a fost momentul care i-a schimbat complet modul de a gândi și de a se comporta.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite