vineri, 14 iunie, 2024

Geta Sterp, decizie neașteptată după nuntă. Ce anunț a făcut sora lui Culiță Sterp

Geta, sora mai mică a lui Culiță Sterp, s-a căsătorit anul acesta cu Sebastian Crăciunescu și a avut parte de o nuntă ca în povești. La acel moment, tânăra anunța că soțul ei i-a cerut să renunțe la munca fizică la oi și să își construiască împreună un viitor frumos. Cu toate acestea, Geta Sterp a postat un nou vlog pe canalul ei de YouTube și a făcut un anunț care i-a luat prin surprindere pe admiratorii ei.

Getuța a fost ultima dintre cei patru copii ai mamei Geta care a rămas alături de aceasta, după ce Culiță, Ileana și Iancu s-au mutat alături de partenerii lor de viață. Tânăra nu se ferește de muncă și a lucrat cot la cot cu ciobanii angajați, dar și împreună cu mama ei. În urmă cu câteva luni, s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu, după o relație de câțiva ani, iar atunci a dezvăluit că va renunța la activitățile din gospodărie.

Geta Sterp, decizie neașteptată după nuntă

După nunta fabuloasă, sora lui Culiță Sterp a anunțat într-un vlog că soțul ei i-a cerut să își găsească o altă activitate pe viitor. Ba chiar apoi tânăra s-a și angajat la firma socrului ei.

„Cu siguranță ați observat și voi că nu am mai fost la fel de activă în ultima perioadă, deoarece mai este foarte puțin și o să mă căsătoresc. Dar bineînțeles că am emoții și chiar îmi vine să plâng. Am plecat de acasă și merg în calea oilor, căci le coborâm de la munte. Venind așa pe drum, m-a luat melancolia. Mai e foarte puțin timp și o să mă căsătoresc.

Sunt foarte fericită pentru că știu că o să înceapă o nouă etapă în viața mea. Dar m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin în calea oilor și când trăiesc astfel de momente. E fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit cu animalele. Dacă o să mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri. Mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, dar uneori trebuie să alegi calea mai ușoară ca să îți fie bine.

Sebi a zis să nu mai ținem oi, că el nu vrea, că nu îi plac, a zis să ne axăm pe altceva. Eu și frații mei am fost crescuți printre animale, la câmp. Eu cu mama mea și Iancu am dus asta mai departe, până acum. Eu chiar urmează să mă căsătoresc în cel mai scurt timp și am zis că toamna asta o să mai vindem din oi pentru că nu mai are cine să se ocupe de ele. Eu și mama am fost mai mult baza, Iancu a fost mai mult plecat. Eu aș fi ales să fac treaba asta toată viața, dar uneori trebuie să ne urmăm destinul”, a mărturisit Geta Sterp.

Geta Sterp nuntă
Sora mai mică a lui Culiță Sterp are oieritul în sânge

Sora lui Culiță Sterp și-a încălcat promisiunea

Se pare că Geta Sterp și-a încălcat promisiunea făcută soțului ei, căci s-a decis să reia munca din gospodărie și să își ajute în continuare mama cu creșterea oilor.

„Sunt atât de fericită când vine vorba despre miei și despre oi. Fac parte din viața mea și am așa… o împlinire sufletească când fac treaba asta. De asta nici nu am renunțat pentru că nu pot. Dacă o ai în sânge, trebuie să o duci până la moarte. Orice faci, când vii aici… E greu pentru că e muncă fizică, dar totodată e o împlinire sufletească și o relaxare”, a dezvăluit Getuța.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.