Irina și Răzvan Fodor, căsnicia perfectă și adevărul din spatele ei. „Eu nu am nicio șansă…”

Irina și Răzvan Fodor, căsnicia perfectă. Ei au dezvăluit recent care este adevărul din spatele căsniciei lor perfecte. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia se iubesc de mai bine de 15 ani și au împreună o fetiță, pe micuța Diana, de care sunt tare mândri. Deși sunt mereu în atenția publicului și se bucură din plin de celebritate, Irina și Răzvan Fodor sunt extrem de discreți când vine vorba de viața lor privată. Iată ce spun cei doi despre provocările și momentele dificile din mariajul lor.

Irina și Răzvan Fodor, căsnicia perfectă și adevărul din spate

Irina și Răzvan Fodor trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 15 ani. Aceștia fac furori de fiecare dată când apar la tv sau la evenimentele mondene și sunt extrem de apreciați de public, dar și de colegii de breaslă. Irina Fodor și soțul ei nu ezită să își declare iubirea și se afișează destul de des în ipostaze tandre pe rețelele de socializare.

Cei doi au împreună o fetiță, pe Diana, și se bucură din plin de rolul de părinți. Deși au avut parte de momente grele în căsnicie, Irina și Răzvan Fodor nu s-au gândit niciodată la divorț. Răzvan Fodor a dezvăluit că se simte norocos alături de partenera lui de viață și se mândrește cu familia sa frumoasă. Deși are un trecut amoros tumultuos, îndrăgitul artist se declară un bărbat împlinit de când este împreună cu femeia care i-a cucerit definitiv inima și i-a dăruit un copil.

„Ea mi-a făcut tot. Dar tocmai pentru asta, eu îi sunt recunoscător”

„E femeia pe care mi-am dorit-o. E familia pe care mi-am dorit-o. Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc. După 12 ani. Și sunt al dracu de fericit, pentru că știu că sunt extrem de sincer când spun treaba asta. Ea mi-a făcut tot. Dar tocmai pentru asta, eu îi sunt recunoscător, sunt un soț bun, sunt un tată bun.

Pentru mine familia e absolut tot și eu nu am nicio șansă să derapez în relația asta, în vreun fel. Am avut cea mai mișto viață de adolescent, din punctul meu de vedere, și m-am distrat, dar acum mă distrez cu familia… Să te distrezi ca pe vremuri, dar să vezi și o mogâldeață lângă tine și o femeie care îți zâmbește. O iubesc, cum să n-o iubesc?”, a declarat Răzvan Fodor.

Irina și Răzvan Fodor se bucură din plin de viață și de apreciererea publicului. Aceștia au o familie frumoasă și nu exclud ca pe viitor să devină din nou părinți. O altă vedetă care radiază de fericire de când a devenit mamă este Alina Pușcaș.Frumoasa actriță și prezentatoare tv are trei copii superbi și un soț care o răsfață mereu.

Cum reușesc cei doi artiști să depășească problemele din viața de cuplu

Irina și Răzvan Fodor sunt căsăstoriți de 12 ani, dar se iubesc de mai bine de 15 ani. Aceștia sunt mai fericiți ca oricând și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familia. Cei doi au recunoscut recent că au avut parte de momente grele în mariaj, însă au reușit de fiecare dată să treacă peste momentele tensionate.

Răzvan Fodor a dezvăluit secretul căsniciei sale longevive, mărturisind cum reușește să o surprindă pe frumoasa lui soție chiar și după mulți ani de mariaj. Acesta a oferit și câteva sugestii cuplurilor care vor să mențină aprinsă flacăra dragostei.

căsnicia perfectă și adevărul

„Umor, umor care e și din partea ei și din partea lui. Nu puteți să fiți ciufuți în casă, nu puteți să fiți ciufuți cu voi. Nu aveți voie să fiți ciufuți. Nu există așa ceva, sau, dacă unul este ciufut, celălalt trebuie să fie neapărat haios, să-l scoată pe celălalt din stare. (…) Vacanțe, musai! Nu contează unde. La bunici, e vacanță! Ai bani de alte țări, du-te! Faceți vacanțe împreună, vacanțe cu copilul, însă musai o vacanță pe an în care mergi doar tu cu ea.”, a declarat Răzvan Fodor.

La rândul ei, Irina Fodor a precizat că iubirea, respectul și comunicarea stau la baza mariajului ei fericit.

„Să-ți comunici sentimentele ca celuilalt să-i aduci aminte în fiecare zi că nu s-a schimbat nimic, dar și comunicare despre lucruri simple, obișnuite, unde orice poate fi negociat, desfăcut în patru…”, a precizat aceasta.

Irina și Răzvan Fodor formează un cuplu de mai bine de 15 ani și se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi au o căsnicie fericită și sunt extrem de apreciați de publicul autohton. Aceștia reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite