vineri, 1 decembrie, 2023

Irina Fodor, dezvăluiri inedite despre soț și viața de cuplu. ,,El este un om foarte pasional…”

Irina Fodor a făcut recent dezvăluiri inedite despre soț și viața de cuplu. Frumoasa vedetă și partenerul ei, Răzvan Fodor, au o familie superbă și se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi radiază de fericire și fac furori de fiecare dată când apar împreună la tv sau la evenimentele mondene. Irina și Răzvan Fodor sunt considerați cuplul perfect și nu ezită să își declare public iubirea ori de câte ori au ocazia. Cu toate acestea, Irina și Răzvan Fodor au trecut și prin momente tensionate în căsnicie. Iată cum reușesc cei doi să gestioneze conflictele din mariaj.

Irina Fodor, dezvăluiri inedite despre soț și viața de cuplu

Irina Fodor este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și atrage multe priviri de fiecare dată când se afișează în lumina reflectoarelor. Soția lui Răzvan Fodor reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită.

Dincolo de celebritate, Irina Fodor este o soție și o mamă devotată. Aceasta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei și se declară o femeie împlinită. Recent, partenera de viață a lui Răzvan Fodor a dezvăluit care sunt secretele mariajului lor reușit.

,,Se râde mult în familia noastră, se râde chiar și când poate nu e neapărat de râs, dar așa ne-am învățat noi să trecem peste momente mai dificile. Normal că nu suntem tot timpul de acord, că mai apar mici conflicte, doar că ce ne face să găsim o cale de mijloc, întotdeauna, este faptul că niciunuia dintre noi nu îi pică bine să îl vadă pe celălalt supărat sau îmbufnat, iar asta tot din iubire vine și din faptul că ne pasă de partener. E drept însă că o ceartă cu adevărat serioasă nu a existat până acum. Sau poate nu am făcut-o noi serioasă.”, a declarat aceasta.

Irina și Răzvan Fodor se bucură din plin de rolul de părinți și își mai doresc încă un copil. Cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba de planul personal și își țin familia departe de ochii curioșilor.

Ce spune vedeta despre partenerul ei, după 16 ani de relație

Irina Fodor se consideră o femeie norocoasă alături de bărbatul care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Aceasta se mândrește cu soțul ei celebru, Răzvan Fodor, și nu ezită să își declare public iubirea ori de câte ori are ocazia.

,,El este un om foarte pasional și uneori îi atrag atenția dacă își apără prea vehement ideile… fixe. Nu le-aș numi chiar reproșuri, mai degrabă pot să spun că umblu la reglajul fin. (râde) El a fost foarte sincer și deschis încă de la începutul relației noastre, așadar, amluat decizia că omul ăsta mi se potrivește perfect, cu bune și cu rele, în deplină cunoștință de cauză. 16 ani mai târziu, faptele îmi arată că instinctul a funcționat impecabil. (…)

Eu știu că uneori sunt cicălitoare, că nu gătesc chiar de 5 stele, că am încăpățânările mele, că am și zile în care pare că mi s-au înecat toate corăbiile, deși n-am niciun motiv, dar Fodorică are darul de a iubi necondiționat.”, a precizat soția lui Răzvan Fodor.

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi se bucură din plin de rolul de părinți și radiază de fericire împreună.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite