luni, 24 iunie, 2024

Jador, criticat de fani după ce a postat un mesaj de dragoste pentru iubita sa. ,,Și relația, ca și boala sunt fake ambele…”

Jador a fost recent criticat de fani după ce a postat un mesaj de dragoste pentru iubita sa. Indignarea internauților vine după ce artistul a anunțat că este grav bolnav și se rertrage din muzică, iar după câteva zile a lansat un videoclip și s-a pozat în ipostaze tandre alături de iubita sa, Alexandra. Iată ce mesaje a primit Jador pe rețelele de socializare.

Jador, criticat de fani după ce a postat un mesaj de dragoste pentru iubita sa

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din România. Acesta are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Recent, Jador se află în centrul unui scandal de amploare izbucnit în mediul online.

Artistul este criticat de fani și acuzat că i-ar fi mințit de dragul publicității. Pe 15 iunie, Jador anunța că se va retrage definitiv din muzică din cauza problemelor grave de sănătate, iar la scurt timp a lansat câteva piese și s-a fotografiat în ipostaze tandre alături de iubita sa. Gesturile și declarațiile manelistului au declanșat revolta fanilor săi.

„Vă anunț cu părere de rău, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorașii mei! Ultima piesă vă fi în luna decembrie…

Anul ăsta cât ne mai rămâne sper că Dumnezeu să mă țînă în viață și să mai pot merge măcar la câteva concerte! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzica gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj.”, declara Jador în urmă cu ceva timp.

Recent, manelistul a postat un nou mesaj, de această dată într-o notă optimistă. Jador a scris câteva rânduri romantice pentru iubita sa, Alexandra.

,,Tu ești motivația mea, muza mea, singura persoană pe care nu aș vrea să o pierd cu orice preț. Te iubesc din toată inima mea pentru că ai făcut ca viața să merite să fie trăită în fiecare zi.

De fiecare dată când îți văd chipul, nu pot să nu mă simt binecuvântat că m-ai onorat cu dragostea ta. Ești visul meu devenit realitate și te voi prețui pentru totdeauna.”, a scris artistul pe rețelele de socializare pentru femeia care i-a cucerit inima.

Cum au reacționat fanii artistului

Fanii lui Jador sunt extrem de revoltați și îl acuză pe acesta că îi minte pentru a fi în atenția publicului. Admiratorii manelistului sunt indignați de faptul că în urmă cu câteva zile Jador pretindea că e pe moarte, iar acum se afișează în vacanțe cu iubita sa.

,,Acum două zile crăpai!”, „Și relația, ca și boala sunt fake ambele”, „Ce face mă ăsta, se joacă cu voi, parcă era bolnav.”, au scris internauții revoltați.

Deși a primit multe replici dure în ultimul timp, Jador nu ține cont de de criticile celor din jur și se bucură din plin de viață alături de iubita sa, Alexandra. Jador face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite