marți, 21 martie, 2023

Kamara, dezvăluiri despre prietenia cu Andrei Ștefănescu. Erau cei mai buni prieteni, însă acum abia dacă-și mai vorbesc

Publicat:

„Faimosul” Kamara a făcut recent dezvăluiri despre prietenia cu Andrei Ștefănescu, fostul său coleg de la trupa Alb Negru. Cei doi se cunosc de peste 18 ani, însă în ultima vreme relațiile dintre ei s-au cam răcit. E bine, nu e vorba de nicio ceartă între Kamara și Andrei Ștefănescu, ci doar faptul că nu le permite timpul.

Kamara a cunoscut succesul alături de Andrei Ștefănescu, colegul său din trupa Alb Negru. Pe cei doi îi leagă o prieteni de peste 18 ani, dar cu toate acestea, în ultima vreme au fost văzuți tot mai rar împreună. La un moment dat s-a zvonit că nu mai au o relație atât de bună, însă, recent, „faimosul” de la Survivor România a explicat cum stă, de fapt, situația.

Kamara, dezvăluiri despre prietenia cu Andrei Ștefănescu

Kamara a fost întotdeauna deschis în ceea ce privește viața sa privată și nu s-a ferit să vorbească și despre momentele mai puțin plăcute prin care trece. Deși iubește muzica,artistul a fost văzut tot mai rar pe scenă alături de trupa sa. Fanii au început să își pună semne de întrebare și s-au gândit că motivul ar putea fi chiar o ceartă cu Andrei Ștefănescu, colegul său.

Pentru a nu lăsa loc de interpretări, artistul a explicat faptul că programul încărcat pe care Andrei Ștefănescu îl are de ceva timp nu îi mai permite să să implice și în proiectele legate de muzică.

„Andrei e la emisiune, filmează, de aceea nici nu a putut lua parte la acest spectacol, pentru că era și el în poveste. Dar dacă are de filmat cu proiectele lui e mai complicat. E mai mult om de televiziune, în ultima vreme, și-l înțeleg perfect, acesta e jobul lui. Pe lânga asta, funcționăm ca trupă împreună la concerte sau prin videoclipuri, mai puțin împreună prezentând ceva, deși eu sunt și asta la bază, jurnalist și prezentator de televiziune. Sperăm să reactivăm și mai bine povestea Alb Negru”, a declarat Kamara.

Întrebat dacă mai ies împreună, Kamara a precizat că asta se întâmplă foarte rar, deoarece Andrei este foarte ocupat toată săptămâna.

Kamara participă la Survivor România

La scurt timp de la începerea show-ului de supraviețuire, Kamara își făcea debutul la Survivor România. Și aceasta deoarece după doar două zile de concurs echipa Faimoșilor pierduse deja doi concurenți, pe Maria Constantin și pe Gheboasă. Așa că echipa de producție a fost nevoită să îi înlocuiască de urgență.

Astfel că, motivat și de boala fiului său, Kamara nu a ezitat nicio clipă atunci când a primit propunerea de a participa la Survivor România. Și-a făcut bagajele rapid, și dus a fost! Însă numai după ce s-a asigurat că micul Leon este lăsat pe mâini bune!

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite