joi, 23 mai, 2024

Dan Ursa este câștigătorul Survivor România 2023. Ce a declarat acesta când a aflat că se întoarce acasă cu marele premiu de 100.000 de euro

Dan Ursa este câștigătorul Survivor România 2023. ,,Războinicul” a cucerit publicul cu energia sa și puterea de a trece peste toate obstacolele din faimoasa competiție. De profesie agent de vânzări, Dan Ursa și-a depășit limitele și i-a impresionat pe toți în aventura sa la celebrul concurs. Iată ce a declarat acesta când a aflat că se întoarce acasă cu marele premiu de 100.000 de euro.

Dan Ursa este câștigătorul Survivor România 2023

Dan Ursa a dat lovitura la faimosul show de televiziune Survivor România 2023. Acesta a ajuns în marea finală și a câștigat competiția, plecând acasă cu trofeul și cu 100.000 de euro. După o lungă perioadă în care a stat departe de casă, de familie și a fost nevoit să se adapteze unui nou stil de viață, ,,războinicul”  revine în România cu marele premiu.

La scurt timp după ce a aflat că a câștigat Survivor România 2023, Dan Ursa a dat primele declarații în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță. Concurentul a mărturisit emoționat că așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă acasă și că este mândru de tot ceea ce a realizat.

,,Nu am dormit deloc noaptea trecută, în cealaltă noapte am dormit o oră și jumătate, nu îmi somn deloc. Nici nu prea am mâncat.(…) Pe lângă faptul că sunt foarte obosit, sunt foarte entuziasmat, sunt în camera de hotel, abia aștept să vin în Româna, mi-e dor, mi-e dor tare. (…) Telefonul e chestia asta pe care o țin în mână? (…) Primele persoane  cu care am vorbit au fost soția și fiica mea. Sunt mândru de mine și de susținătorii mei! Am încredere în mine, asta simt!”, a spus acesta după ce a câștigat marele premiu.

Ce mesaj le-a transmis Dan Ursa susținătorilor săi

Dan Ursa este mai fericit ca oricând. Acesta a câștigat faimosul show de televiziune Survivor România 2023 și se va întarce acasă cu 100.000 de euro. Vizibil emoționat, acesta a oferit primele declarații la emisiunea lui Măruță apoi a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Dan Ursa este de profesie agent de vânzări, iar participarea la competiția celebră i-a schimbat definitiv viața. Acesta a luat parte la aventura vieții sale și și-a depășit toate limitele. Marele câștigător le-a mulțumit tuturor celor care l-au susținut și l-au încurajat în concusrul Survivor România.

„Când am pornit spre jungla dominicană, singurii mei fani erau familia și prietenii. Azi am mai mulți fani și susținători decât am visat vreodată să am și sunt recunoscător pentru fiecare dintre voi!

Vă mulțumesc pentru fiecare vot, pentru fiecare like și comment pozitiv, pentru fiecare dată când ați fost alături de mine pe traseu și pentru toate postările și încurajările voastre care m-au adus mai aproape de victorie.”, a scris Dan Ursa, în mediul online.

Dan Ursa a câștigat marele premiu în valoare de 100.000 de euro la Survivor România 2023. ,,Războinicul” i-a cucerit pe cei de acasă și pe colegii de concurs cu energia sa debordantă și ambiția uluitoare. Acesta se bucură în prezent de celebritate și de aprecierea tuturor. Dan Ursa se mândrește cu reușita sa și se declară mai fericit ca oricând.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite