miercuri, 24 iulie, 2024

Andrei Ștefănescu radiază de fericire alături de iubita sa. Ce spune artistul despre trecutul amoros

Andrei Ștefănescu radiază de fericire alături de iubita sa. Carismaticul cântăreț și prezentator tv și-a refăcut viața după divorț alături de colega lui de breaslă de la Antena Stars, Ștefania Duca. La început, cei doi și-au ținut ascunsă povestea de iubire, însă ulterior au recunoscut că formează un cuplu. Andrei Ștefănescu și actuala parteneră nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre și se răsfață ori de câte ori au ocazia. Cântărețul a trecut prin două căsnicii eșuate, însă păstrează legătura cu fosta soție, Antonia, cu care are un băiat. Iată ce spune artistul despre trecutul său amoros.

Andrei Ștefănescu radiază de fericire alături de iubita sa

Andrei Ștefănescu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv cu energia sa debordantă și glumele savuroase. Cântărețul are o carieră de succes în muzică, dar face furori și în televiziune. Acesta prezintă mai multe emisiuni și se bucură de celebritate.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Andrei Ștefănescu a avut parte de multe provocări pe plan amoros. Acesta a divorțat de două ori și a rămas marcat de eșecul în dragoste. Artistul a rămas în relații bune cu fosta soție, Antonia, de dragul fiului lor, Ayan. Andrei Ștefănescu și-a refăcut viața alături de Ștefania Duca, tânăra lui colegă de la Antena Stars.

Cei doi și-au ascuns la început relația de ochii curioșilor, însă au recunoscut că formează un cuplu și trăesc o frumoasă poveste de dragoste. Andrei Ștefănescu și Ștefania Duca sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată. Cu toate acestea, nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze tandre. Iubita lui Andrei Ștefănescu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei și postează frecvent mesaje romantice în mediul online.

„Te iubesc. Din prima zi. Pentru totdeauna.”, a scris Ștefania Duca pe rețelele de socializare alături de o fotografie cu iubitul ei celebru.

Andrei Ștefănescu a mărturisit recent că nu exclude ca pe viitor să facă din nou marele pas și se bucură din plin de viață alături de femeia care i-a cucerit inima.

„Eu sunt dispus la orice reîncercare, lejer. Viața e atât de scurtă, de frumoasă. Atât de frumos e să guști din toate experiențele. Te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om. Întotdeauna am fost optimist și vesel. Eu am luat lucrurile exact cum au fost. (…) Îmi asum că fiecare are partea lui de vină. Eu învăț din fiecare experiență pe care o am.”, a declarat artistul.

O altă artistă celebră care și-a refăcut viața după o despărțire dureroasă este Cristina Ciobănașu. Tânăra actriță și noul ei iubit sunt mai fericiți ca oricând și au planuri mărețe de viitor.

Cum se înțelege artistul cu fosta soție, Antonia

Andrei Ștefănescu își asumă trecutul amoros controversat și cele două căsnicii eșuate. Faimosul artist și prezentator tv a rămas în relații bune cu mama copilului său și petrece cât mai mult timp posibil cu micuțul Ayan. Andrei Ștefănescu a divorțat de soția sa, Antonia, în anul 2020, iar vestea divorțului i-a șocat pe mulți. Deși nu mai formează o familie, Andrei Ștefănescu și Antonia păstrează legătura de dragul fiului lor.

„Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casă noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine și fericit și ne asigurăm zi de zi că această schimbare să nu îl afecteze. Am ales să facem această tranziție departe de ochii și părerile celor din jurul nostru, pentru binele și liniștea atât a noastră, cât și a lui Ayan.”, a declarat artistul.

Andrei Ștefănescu și-a refăcut viața după divorț, iar în prezent se declară un bărbat fericit alături de noua iubită, Ștefania Duca. Artistul și partenera sa sunt extrem de discreți și își țin relația de dragoste departe de ochii curioșilor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite